Tavsantepe'de Konforlu Ulasim Için Çalismalara Basladi

Izmit Belediyesi, Tavsantepe caddesinde beton yol çalismalarina basladi.

Tavsantepe'de Konforlu Ulasim Için Çalismalara Basladi
Izmit Belediyesi Fen Isleri ekipleri, zamanla deforme olan yollari onararak vatandaslarin konforlu bir sekilde yolculuk etmesine imkan sagliyor. Modern bir Izmit çalisan ekipler son olarak Tavsantepe Caddesi’nde beton yol çalismalarina basladi.

Bugün baslayan çalismalari Baskan Fatma Kaplan Hürriyet yerinde inceledi. Baskan Hürriyet’e Tavsantepe Mahalle Muhtari Altay Yasa, Bekirdere Mahalle Muhtari Hülya Aydin, CHP Izmit Ilçe Baskani Gökhan Ercan ve Fen Isleri Müdürü Burak Güresen eslik etti.

Çalismalari inceledikten sonra açiklamalarda bulunan Baskan Hürriyet, “Tavsantepe’nin meshur bayirini geçtigimiz dönem yenilemistik. Ancak zaman içerisinde deforme oldu. Özellikle burada yasayan vatandaslarin araçlarinin kaydigina yönelik sikayetleri olmustu. Biz de yeni dönem için burayi daha konforlu hale getirecegimize söz vermistik. Ve sözümüzü yerine getiriyoruz. Geçtigimiz dönemden daha iyi, konforlu ve kullanisli güzel bir beton yol yapacagiz. Burasi yogun kullanilan bir alan. Kaliteli bir is yapmak istiyoruz. Burada yasayan mahalle sakinlerinden ricada bulunmak istiyorum. Geçtigimiz dönemde yapilan çalismalarda ihtiyacimiz olan süreyi vatandaslar bize tanimadik. Yolu hemen açtirip kullanmak istediler. Öyle olunca yapilan is sonunda kisa sürede deforme oluyor. Yola betonu attiktan sonra en az 10 gün beklemek gerekiyor. Bu sefer bu süreyi bekleyecegiz. Gerekli önlemleri de alacagiz. Bu konuda vatandaslardan anlayis bekliyorum. Insallah en kisa sürede bitirip halkimizin hizmetine açacagiz" dedi.

Kaynak: İHA