Özel Çocuklar Ve Aileleri Izmit'in Lavanta Bahçesinde Bulustu

Izmit Belediyesinin Durhasan Mahallesi’nde bulunan lavanta bahçesinde gerçeklestirilen hasat etkinliginde, özel çocuklar ve aileleri keyifli ve unutulmaz gün geçirdi.

Özel Çocuklar Ve Aileleri Izmit'in Lavanta Bahçesinde Bulustu
Izmit Belediyesinin Durhasan Mahallesi’nde bulunan lavanta bahçesinin hasadi, özel çocuklar ve ailelerinin katilimiyla gerçeklestirildi.

Etkinlige Sosyal Destek Hizmetler Müdürü Yasemin Gözkonan Kahveci, Kirsal Hizmetler Müdürü Ismet Kuntas ile Yasama Destek Evi, Otizm Spor ve Yasam Evi ile Kisa Mola Merkezi’nde egitim gören özel bireyler ve aileleri katildi.

Bu anlamli etkinlikte, özel çocuklar ve aileleri hem lavanta hasadinin keyfini çikardi hem de dogayla iç içe bir gün geçirme firsati buldu. Lavanta tarlasinda nese dolu anlar yasayan katilimcilar, güzel havanin ve doganin tadini çikardi. Özel gereksinimli bireylerin sosyal hayata daha fazla katilim saglamalarina ve moral bulmalarina katki sunan etkinlikten dolayi aileler tesekkürlerini iletti.

Kirsal Hizmetler Müdürü Ismet Kuntas, "Lavanta bahçemizde bu yil hasat etkinligimiz özel çocuklarimizla yapmak istedik. Bu bahçeden elde edilen lavantalarimiz Kadin ve Aile Hizmetleri Müdürlügü öncülügüyle hediyelik ve lavanta yagi seklinde hazirlaniyor. Ayrica hasat etkinlikleriyle vatandaslarimiz da lavanta toplayabiliyor. Vatandaslarimizi doga ve köy hayatiyla bulusturmaya devam edecegiz" dedi.

Sosyal Destek Hizmetleri Müdürü Yasemin Gözkonan Kahveci, "Bugün burada Yasama Destek Evi, Otizm Spor ve Yasam Evi ile Kisa Mola Merkezi’nde egitim gören özel gereksinimli bireylerimiz ve aileleriyle birlikteyiz. Gerçekten çok güzel bir bahçe. Çocuklarimiz da ailelerimiz de çok mutlular. Kirsal Hizmetler Müdürlügümüz ile böylesine kiymetli bir is yaptigimiz için biz de çok memnunuz" diye konustu.

Kaynak: İHA