Lastikpark Performans'in Yeni Noktasi Afyonkarahisar'da

Çok markali lastik perakende zincir markasi LastikPark, yüksek performans odakli lastik ebat ve tiplerini sergiledigi siyah konsepte sahip LastikPark Performans’in 14’üncü noktasini Afyonkarahisar’da hizmete açti.

Lastikpark Performans'in Yeni Noktasi Afyonkarahisar'da


Kirmizi konsepti ve Türkiye’nin dört bir yanindaki bayi agi ile dünya markalarini ayni çati altinda sunan LastikPark üst segment araç sahiplerine hitap ettigi ve 2019 yilinda devreye aldigi siyah konsepti LastikPark Performans ile yayginlasmaya devam ediyor. Son olarak 14’üncü noktasini Afyonkarahisar’da hizmete açan marka, 17 jant ve üzeri performans lastikleri üst segment araç sahipleri ile bulusturuyor.

Konu hakkinda degerlendirmede bulunan Tatko Lastik Dagitim Kanali Genel Müdür Yardimcisi Cüneyt Sener, “Türkiye’nin en büyük çok markali lastik perakende zincir markasi LastikPark’in kirmizi konseptini, dünya markalarini ayni çati altinda tüketicilerle bulusturma hedefiyle 2010 yilinda hayata geçirdik. Tüketicilerin degisen lastik ihtiyaçlarina her zaman karsilik veren bir marka olma hedefimizle, ülkemizde takipçisi giderek artan nis ve limitli yüksek performans araçlari için siyah konsepte sahip LastikPark Performans ile hizmete basladik.

‘Gücün performansla birlestigi nokta’ olan magazalarimizda, Türkiye’deki araç parkinin yüzde 15’ini olusturan performans araçlarina uygun, 17 jant ve üzeri yüksek performans odakli lastik ve jantlari araç sahipleriyle bulusturuyoruz. Bu araçlara uygun ve farklilasan servis ekipmanlariyla deneyimli kadrolarimizin verdigi hizmetlerle araç kullanicilarinin sürüs performansini artirarak deneyimlerini daha ileriye tasiyoruz.

Afyonkarahisar’da açilan yeni bayimizle siyah konseptimizin yayginligini artiriyoruz. Bu konsepti basariyla sürdürecegine inandigim, sektörde uzun yillardir faaliyet gösteren bayimiz Karacak Oto’ya basarilar diliyorum” seklinde konustu.



Markanin siyah konsept magazalari, Ankara, Antalya, Afyonkarahisar, Bursa, Diyarbakir, Gaziantep, Hatay, Istanbul, Izmir, İçel ve Trabzon’da.
Kaynak: İHA