Ikizce'de Ulasim Agi Yenileniyor

Ikizce Mahallesinde gerçeklesen sathi kaplama çalismalarini inceleyen Yesilyurt Belediye Baskani Prof. Dr. Ilhan Geçit, TOKI Konutlariyla birlikte hizli bir degisime ugrayacak olan Ikizce Mahallesinin ulasim agini konforlu ve güvenli hale getirmek için belediye ekiplerini seferber ettiklerini söyledi.

Ikizce'de Ulasim Agi Yenileniyor
Yesilyurt Belediyesi Fen Isleri Müdürlügü Ekipleri, Malatya’da ki deprem magduru ailelere teslim edilecek olan, toplamda 8 bin 799 konutun yer aldigi TOKI Konutlarinin oldugu Ikizce Mahallesinde ki yol yenileme ve çevre düzenleme çalismalarini araliksiz sürdürüyor.

Göreve geldigi ilk andan itibaren Yesilyurt Ilçesindeki deprem yaralarinin sarilmasi noktasindaki yatirimlarin tamamlanip gerçege dönüsmesi için belediye ekiplerini seferber eden Yesilyurt Belediye Baskani Prof. Dr. Ilhan Geçit, beraberinde Belediye Baskan Yardimcisi Erkan Özgür ve Mehmet Cüreoglu ile birlikte Ikizce Mahallesindeki yeni yatirimlari inceledi.

Ikizce Mahalle Muhtari Memet Tanriverdi, Yesilyurt Belediye Baskani Prof. Dr. Ilhan Geçit’in mahalleye yapilacak yatirimlarla ilgili verdigi sözü yerine getirmesinden dolayi tesekkürlerini sundu.

Yesilyurt Belediye Baskani Prof. Dr. Ilhan Geçit ise, Yesilyurt’un her noktasinda çalisarak vatandaslarin yasam kalitesini artiracak yatirimlara her geçen gün bir yenisini daha eklediklerini söyledi.



Baskan Geçit, ilçedeki tüm yerlesim alanlarinin sorunlarini planli ve koordineli çalisarak çözüme kavusturmaya devam ettiklerini hatirlatarak, “ 8 bin 799 konutun yer aldigi TOKI Konutlarimizin oldugu Ikizce Mahallemizin ulasim agini kaliteli ve akici hale getirmek için ekiplerimiz yogun bir tempoyla çalisiyorlar. Bizlerde çalismalari sik sik takip ederek yatirimlarin bir an önce tamamlanmasi için çaba sarf ediyoruz. Fen Isleri Müdürlügüne bagli ekiplerimiz sicak havaya ragmen büyük bir özveriyle gece gündüz demeden burada çalisiyorlar. Mahallemiz de alt yapisi tamamlanan yollarimizi sathi kaplama serimiyle daha güvenli ve güzel bir görüntüye kavusturmus oluyoruz. TOKI Konutlarimizla birlikte bu bölgeye yeni bir yasam alani insa edilirken bu mahallemizde ikamet eden hemsehrilerimizin yol ve diger ihtiyaçlarini teker teker çözüme kavusturuyoruz. Yollarimizin kalitesini artirarak ulasim güvenligini saglamak ve yasam standartlarini yükseltmek için çalismalarimizi titizlikle yürütüyoruz. Bizler hizimizi kaybetmeden tüm hizmet alanlarinda vatandaslarimiza en güzel hizmetleri ulastirmak için yola çiktik ve ilk günden beri sürekli sahadayiz. Bizim tek amacimiz, Yesilyurt’umuzu depremden önceki halinden daha güzel seviyeye çikarmaktir. Bu hedefe ulasmak içinde mesai arkadaslarimizla birlikte 7/24 çalisiyoruz, hemsehrilerimizin emrindeyiz” seklinde konustu.

Kaynak: İHA