Giresun Belediye Baskani Köse Açiklamasi 'Israf Dönemi Bitti, Üreterek Tasarruf Eden Belediye Olduk'

Giresun Belediye Baskani Fuat Köse, sehrin park ve bahçelerinde peyzaj düzenlemesinde diktigi mevsimlik çiçekleri kendi seralarinda yetistirmeye basladiktan sonra maliyeti büyük oranda azalttigina dikkat çekerek artik israf döneminin sona erdigini söyledi.

Giresun Belediye Baskani Köse Açiklamasi 'Israf Dönemi Bitti, Üreterek Tasarruf Eden Belediye Olduk'
Giresun Belediyesi üreten belediye anlayisiyla sehir genelindeki peyzaj düzenlemelerinde kullanilan fidan, mevsimlik çiçek ve çali bitkilerini kendi seralarinda yetistiriyor. Çiçek ihtiyacinin büyük bir kismini kendi seralarindan karsilayan Giresun Belediyesi, bu yöntem ile çiçek maliyetini büyük oranda düsürdü.

Park ve Bahçeler Müdürlügü çalisanlari ile bir araya gelen Belediye Baskani Fuat Köse, vatandaslarin park ve bahçeler hizmetlerinden memnuniyetini artirmak için neler yapilabilecegi konusunda da bazi fikir alisverisinde bulundu. Çalisanlari da emeklerinden dolayi kutlayan Baskan Fuat Köse, “Sogukta, sicakta açik alanda özverili bir gayretle çalisiyor, Giresun’umuzun güzelligine güzellik katmak için mücadele ediyorsunuz. 4 mevsim bu sehri rengarenk yapiyorsunuz. Hepinizi takdir ediyorum ve her zaman yaninizdayim. Çalismalarinizda kolayliklar diliyorum. Bu güzel sehre hep beraber hizmet edecegiz. Giresun’da israf dönemi artik sona erdi. Üreterek tasarruf eden bir belediye olmaya devam edecegiz. Binlerce liralik çiçek alimlari yerine kendi seramizda yetistirdigimiz çiçekleri sehrimizin birçok noktasina dikiyoruz. Hepinizin emegine saglik” dedi.

Kaynak: İHA