Büyükakin, Gebze'de Sokaklarin Nabzini Tutuyor

Kocaeli Büyüksehir Belediye Baskani Tahir Büyükakin, Gebze sokaklarinda esnaf ve vatandaslarla bir araya gelerek talep ve önerilerini dinledi.

Büyükakin, Gebze'de Sokaklarin Nabzini Tutuyor
Kocaeli Büyüksehir Belediye Baskani Tahir Büyükakin, Gebze’de esnaf ve vatandaslarla bir araya geldi. Baskan Büyükakin’a, Gebze Belediye Baskani Zinnur Büyükgöz, AK Parti Gebze Ilçe Baskani Recep Kaya, Büyüksehir Belediyesi Baskan Vekili Hasan Soba, Gebze Bölgesi Koordinatörü Ibrahim Pehlivan ve teskilat yöneticileri eslik etti. Ilçede büyük ilgiyle karsilanan Baskan Büyükakin, fikir ve düsüncelerini aldigi vatandaslara yapilan çalismalarla ilgili memnuniyetlerini sordu.

Baskan Büyükakin, esnaf ve vatandas ziyaretlerinin ardindan geçtigimiz aylarda amcasini kaybeden AK Parti Gebze önceki dönem meclis üyesi Mehmet Basaran’i ziyaret etti. Is insani Mehmet Basaran ile bir süre sohbet eden Baskan Büyükakin, aileye taziye dileklerini iletti. Baskan Büyükakin, hac vazifesini yerine getiren is insani Nurullah Sular’i da Gebze’de bulunan is yerinde ziyaret ederek, hac ibadetlerinin kabul ve makbul olmasini diledi.
Kaynak: İHA