Yol Verme Kavgasi Sonrasi Yasanan Kazada Araçlar Sulama Kanalina Uçtu

Malatya’da iki sürücünün yol verme kavgasi sonrasi otomobil ve motosiklet sulama kanalina uçtu. Kazada motosiklet sürücüsü bogulmak üzereyken vatandaslar tarafindan son anda kurtarildi.

Yol Verme Kavgasi Sonrasi Yasanan Kazada Araçlar Sulama Kanalina Uçtu
Olay Yesilyurt ilçesine bagli Gedik Mahallesi’nde yasandi. Edinilen bilgiye göre, Mutlu Caddesi üzerinde Y.K. yönetimindeki 44 ER 340 plakali motosikletin sürücüsü ile S.B. yönetimindeki 27 J 5001 plakali otomobilin sürücüsü arasinda iddiaya göre yol verme yüzünden tartisma çikti. Tartisma sonrasi iki sürücü arasinda yasanan kovalamaca sonunda iki araçta sulama kanalina uçtu. Olay sonrasi otomobil sürücüsü araçtan kendi imkanlari ile çikarak uzaklasirken yaralanan motosiklet sürücüsü Y.K. ise suda bogulmak üzereyken son anda çevredeki vatandaslarin yardimi ile kurtarildi.

Yarali sürücü, olay yerine gelen ambulans ile hastaneye kaldirilirken bir süre sonra kaza yerine gelen otomobil sürücüsü ise polis tarafindan gözaltina alindi. Savcilik talimati ile su kanalina düsen araçlarda olay yeri inceleme ekipleri çalisma yaparken, araçlar daha sonra çekici ile kanaldan çikarildi.

Olayla ilgili baslatilan sorusturma devam ediyor.
Kaynak: İHA