Yenisehir'e Yeni Itfaiye Araci Ve Personel Sayisinin Arttirilmasi Için Çalismalar Basladi

Bursa’nin Yenisehir ilçesine Büyüksehir Belediyesi tarafindan ihtiyaç olan tam donanimli bir itfaiye araci kazandirilacak. Ayni zamanda itfaiyeye personel takviyesi yapilacak.

Yenisehir'e Yeni Itfaiye Araci Ve Personel Sayisinin Arttirilmasi Için Çalismalar Basladi
Yenisehir Belediye Baskani Ercan Özel, Büyüksehir Belediye Baskani Mustafa Bozbey’den ilçeye yeni bir yangin söndürme araci ve personel sayisinin arttirilmasini talep etti. Talebe sicak bakan Bozbey, çalismalarin acil bir sekilde baslamasi için talimat verdi.

Konuyla ilgili açiklama yapan Yenisehir Belediye Baskani Ercan Özel, “Son günlerde ilçemize bagli farkli bölgelerde meydana gelen yanginlar hepimizi derinden üzmüstür. Öncelikle ev ve isyerleri yanan tüm halkimiza bir kez daha geçmis olsun dileklerimi iletiyorum. Yenisehir’imiz büyük bir ailedir yaralari hep birlikte sarmaya çalisiyoruz. Meydana gelen yanginlarda ilçemizde bulunan Bursa Büyüksehir Belediyemize bagli itfaiye müdürlügünde yeni tam donanimli bir araca ve personel eksikligi oldugu bizlere iletildi. Bizde bunun üzerine Bursa Büyüksehir Belediye Baskanimiz Mustafa Bozbey’e bu konuyu aktararak olayin ciddiyeti hakkinda bilgi vererek yeni bir itfaiye araci ve personel arttirilmasini talep ettik” diye konustu.

Baskan Özel, “Bursa Büyüksehir Belediye Baskanimiz Mustafa Bozbey’e konuyu aktarmamiz üzerine gerekli yerlere talimat vererek konunun ivedi bir sekilde çözülmesini istedi. Bizlerin talebini geri çevirmeyen ilçemizin acil ihtiyaci olan tam donanimli aracin itfaiyeye kazandirilmasi ve personel sayisinin arttirilmasi için çalismalari baslatan baskanimiza ilçem ve sahsim adina tesekkür ediyorum” dedi.

Kaynak: İHA