Trendyol Sanat, 'Seftali Rüyasi' Adli Eseri Sanatseverlerle Bulusturuyor

Trendyol Sanat, Türk çagdas sanatinin önemli temsilcilerinden Göksu Gül’ün ’Seftali Rüyasi’ adli limitli edisyon eserini 17 Temmuz itibariyla sanatseverlerle bulusturuyor. Trendyol Sanat’a özel yalnizca 50 adet üretilen 60x60 cm boyutlarindaki eser, sanatçinin imzasini tasiyan özel kutularda gönderilecek.

Trendyol Sanat, 'Seftali Rüyasi' Adli Eseri Sanatseverlerle Bulusturuyor


Trendyol Sanat, Türkiye’nin önde gelen sanatçilarinin limitli edisyon eserlerini zaman ve mekândan bagimsiz olarak sanatseverlerle bulusturmaya devam ediyor. Doganin büyüleyici güzelliklerini kendine özgü makro tasvirlerle yeniden yorumlayan Göksu Gül’ün "Seftali Rüyasi" eseri, GLOBART is birligiyle Trendyol Sanat’ta sanatseverlerle bulusuyor.

Göksu Gül’ün "Seftali Rüyasi" eseri, doganin sonsuz çesitliligini ve bütünlügünü sanatçinin zihnindeki yasamsal motiflerle bulusturuyor. Geleneksel ögeleri çagdas ifade biçimleriyle birlestiren bu eser, Hint, Osmanli, Çin, Pers ve Orta Asya minyatür sanatlarindan ilham alarak geçmisten günümüze bir köprü kuruyor. Alüminyum plaka üzeri dijital ve serigrafi baski teknikleriyle üretilen 60x60 boyutlarindaki "Seftali Rüyasi", sanatçinin imzasini tasiyan özel kutularda sahiplerine gönderiliyor. Göksu Gül’ün dogaya duydugu hayranligi yansitan bu eser, izleyiciyi doganin büyüleyici güzelliklerine birlikte sahitlik etmeye davet ediyor.

Göksu Gül: "Büyüdügüm sehirlere ulasacak olmak beni mutlu ediyor"

Çagdas sanatin önemli temsilcilerinden Göksu Gül, Trendyol Sanat is birligini su sözlerle degerlendirdi: “Bu projeyle birlikte Trendyol Sanat için ilk kez bir resmimi dijital ve edisyonlu olarak çalistim. Bu sayede, Türkiye’nin dört bir yanina ulasacak olmasi benim için çok degerli.”

Irem Poyraz: "Eserin uyandirdigi pozitif etkinin tüm Türkiye’ye yayilmasini diliyoruz"

Trendyol Grubu Kurumsal Iletisim Direktörü Irem Poyraz ise Trendyol Sanat platformu ve yeni is birligi hakkinda sunlari söyledi: “Trendyol Sanat’i olustururken, sanatin her an ve herkes için ulasilabilir olmasini hedefledik. Sanata ve sanatçilara dijital dünyada alan açma misyonunu üstlendik. Farkli sanat kurumlariyla ve çagdas sanatin önde gelen temsilcileriyle is birlikleri yapiyor, seçkiler olusturuyor, sponsorluklarimizla sanata kapsamli destek sunuyoruz. Her ay farkli bir sanatçinin limitli edisyon eserini sanatseverlerle bulusturarak sanatçi ve sanatseverler arasinda dijital köprüler kuruyoruz. Göksü Gül’ün Trendyol Sanat’a özel yalnizca 50 adet üretilen bu özgün eserini platformumuzda görmek bizleri çok mutlu etti. Eserin uyandirdigi pozitif etkinin Trendyol Sanat ile tüm Türkiye’ye yayilmasini diliyoruz.”

Trendyol Sanat, her ay is birligi yaptigi farkli bir sanatçinin eserini limitli edisyon olmak üzere kisa süreligine satisa sunuyor. 150’den fazla sanatçinin 1000’e yakin eserine ev sahipligi yapan Trendyol Sanat, Ardan Özmenoglu, Ekrem Yalçindag, Ismail Acar ve Leo Lunatic’in ardindan simdi de Göksu Gül’ün “Seftali Rüyasi” adli eserini sanatseverlerle bulusturuyor. Trendyol Sanat, sanatçilara Türkiye’nin dört bir yanina eserlerini ulastirma imkâni sunarken, sanatseverlerin de yeni sanatçilari kesfedebilmelerine ve eserleri yakindan inceleyebilmelerine firsat taniyor. Esere, trendyol.com/pd/trendyol-sanat/goksu-gul-x-trendyol-p-841237161?merchantId=409609&filterOverPriceListings=false adresinden ulasilabiliyor.
Kaynak: İHA