TRAC Heyeti AGC'yi Ziyaret Etti

Türkiye Radyo Amatörleri Cemiyeti (TRAC) Genel Baskani Aziz Sasa, Afyonkarahisar Subesi Baskani Özgür Demir ve cemiyet yöneticileri, Afyon Gazeteciler Cemiyeti (AGC) Baskani Önder Artuk’u ziyaret etti.

TRAC Heyeti AGC'yi Ziyaret Etti
Ziyarette; AGC Baskani Önder Artuk, Baskan Yardimcisi Sezer Küçükkurt, Yönetim Kurulu Üyeleri Ali Osman Oksar, Ömer Elçi ve Faruk Kilinç yer aldi.

Ziyarette konusan AGC Baskani Artuk, "TRAC’in Afyonkarahisar’da sube açmasini büyük bir mutlulukla karsiladik. Afyonkarahisar’da gazetecilik yapan 200’e yakin arkadasimizin 150’ye yakini cemiyetimizin üyesi. Yönetim Kurulu üyelerimiz bendenizi bu göreve layik gördüler. Ben ve Yönetim Kurulu Üyelerimiz elimizden geldigince camiamiza destek olmaya çalisiyoruz" ifadelerini kullandi.

TRAC Genel Baskani Aziz Sasa ise söyle konustu:

"Türkiye’de afet gönüllügü hususunda öncülük eden kurumlardan bir tanesiyiz. Afet durumlarinda haberlesme oldukça önemlidir. AKUT gibi kurumlarla is birligi içerisinde çalisiyoruz. Afet müdahale planinda haberlesme çalisma kurulunda ismen çözüm ortagi olan tek yönlü kurulusuz. Simdi Afyonkarahisar’da bir subemiz var. Afyonkarahisar’da TRAC subesi açmanin da hakli gururunu yasiyoruz" dedi.

Kaynak: İHA