Sivas'ta Külkedisi Masalini Andiran Kurtarma Hikayesi

Sivas’ta çocuguyla kaydiraktan kayarken ayakkabisinin topugu kaydiragin birlesim noktasina sikisarak mahsur kalan kadini mahalle muhtari kurtardi.

Sivas'ta Külkedisi Masalini Andiran Kurtarma Hikayesi
Sivas’ta çocugu ile Mevlana Mahallesi’nde bulunan Ethem Bey Parki’na giden kadin, kapali kaydiragin içerisinde mahsur kaldi. Çocugunun israri üzerine kaydiraktan çocugu ile kaymaya çalisan kadinin topuklu ayakkabisi kaydiragin birlesim noktasina sikisarak asili kaldi. O esnada kizini parka götüren mahalle muhtari Burak Zakir Bas, mahsur kalan kadinin yardimina kostu. Yaklasik 15 dakika boyunca sikisan ayakkabiyi çikartmaya çalisan muhtar Bas, sonunda ayakkabiyi çikartmayi basardi.

“Talihsiz olay yasaninca kendisine yardimci olduk”

Parça kalirsa çocuklar zarar görebilir diye ayakkabiyi topugunu kirmadan çikartmaya çalistigini anlatan Bas, “Geçen aksam kizimi mahallede bulunan Ethem Bey Parki’na getirdim. Bir anda bir ses duydum. Bir hanimefendi çocugunun israri üzerine çocuguyla kaydiraktan kaydigi esnada ayakkabisinin topugu kaydiraklarin birlesim noktasina sikisarak takili kaliyor. Bu talihsiz olay yasaninca biz de kendisine yardimci olmak istedik. Yardimci olmak istedik fakat çok kolay olmadi. Çünkü ayakkabinin topugunu kirmak istemedik. Eger kirsaydik sivri topuk orada kalacakti ve orada oynayacak herhangi bir çocuga zarar verecekti. Bu nedenle kirmadan sökmeye çalistik. Yaklasik 15-20 dakika ugrastik. Bu anin videosunu çekmistik. Mizah amaçli sosyal medya hesaplarimiza yükledik. Paylasimimizi izleyenlerden farkli farkli yorumlar aldik. Bayagi ilgi gördü. Biz de beklemiyorduk. Bu olayi görenler Külkedisi masalina benzetti” seklinde konustu.

Kaynak: İHA