Kontrolden Çikan Lüks Otomobil, Kahvehaneye Daldi Açiklamasi 2 Yarali

Sakarya’nin Akyazi ilçesinde sürücüsünün kontrolünden çikan lüks otomobil, park halinde otomobile çarptiktan sonra kahvehaneye girdi. Meydana gelen olayda araç sürücüsü ve bir engelli birey yaralanirken kaza ani güvenlik kamerasina yansidi.

Kontrolden Çikan Lüks Otomobil, Kahvehaneye Daldi Açiklamasi 2 Yarali
Pazarköy Mahallesi’nde yasanan olayda, F.B. idaresindeki 34 BAY 254 plakali BMW marka lüks otomobil, sürücüsünün kontrolünden çikarak önce park halindeki 54 AFC 306 plakali Fiat marka otomobile çarptiktan sonra kahvehaneye girdi. Meydana gelen kazada otomobil sürücüsü ve Ü.Ç. isimli engelli birey yaralandi. Durumun haber verilmesi üzerine bölgeye saglik ve jandarma ekipleri sevk edildi. Olay yerinde yapilan ilk müdahale sonrasinda yaralilar hastaneye sevk edildi. Jandarma ekipleri hususa iliskin inceleme baslatirken kaza ani güvenlik kamerasina yansidi. Görüntülerde, lüks otomobilin kontrolden çikarak park halinde otomobile çarptiktan sonra kahvehaneye girmesi yer aliyor.

“Büyük bir kaza atlattik”

Kazayi gören Pazarköy Mahalle muhtari Zekeriya Akcan, “Arabaya vurdu ardindan kahvehanenin buraya girdi. Büyük bir kaza atlattik. Engelli kardesimiz vardi o kaçamadi. Haber verdik saglik ekipleri yaralilari alip götürdü. Suanda bekliyoruz jandarma ekipleri rapor tutuyor daha sonrasinda da araci buradan kaldiracagiz” dedi.

Kaynak: İHA