Kocasinan'da Isçi Alimi, Canli Yayinla Noter Huzurunda Kura Ile Belirlendi

Seffaf belediyeciligin en iyi örnegini sergileyen Kocasinan Belediyesi’nde saha islerinde geçici olarak istihdam edilecek olan 150 kisi için canli yayinla noter huzurunda kura çekimi yapildi.

Kocasinan'da Isçi Alimi, Canli Yayinla Noter Huzurunda Kura Ile Belirlendi
Kura çekimi, Kocasinan Belediyesi Meclis Salonu’nda canli yayinla 8. Noter huzurunda gerçeklestirildi.

Programa Kocasinan Belediye Baskan Yardimcisi Ilyas Yildirim ve KIMAS Yönetim Kurulu Baskani Enver Uzunefe katildi.

Geçici isçi için basvuranlarin arasindan 150 KISI noter huzurunda dijital ortamda yapilan kura çekimiyle belirlendi.

Kocasinan Belediyesi olarak ilçede istihdami artirmak için çalistiklarini belirten Kocasinan Belediye Baskani Ahmet Çolakbayrakdar, “Özellikle ülke ekonomisine katki saglamak adina Kayseri’ye yeni ve farkli projeler üretiyoruz. Kocasinan Belediyesi’nin ekonomik anlamda, hizmet götürme ve dev bütçeli projeler üretip, hayata geçirme noktasinda çitayi her geçen gün daha da yukarilara tasidigini kesin bir dille ifade etmek isterim. Bizim isimiz, milletten aldigimiz emaneti en iyi sekilde kullanarak toplum yararina hizmet üretmektir. Bu amaçla Kocasinan’imizi daha modern ve daha yasanabilir hale getirmek için var gücümüzle çalismaya devam ediyoruz. Bu vesile ile kura çekimi sonrasi istihdam edilecek isçi kardeslerime hayirli olmasini diliyorum” ifadelerine yer verdi.

Kocasinan Belediye Baskan Yardimcisi Ilyas Yildirim ise, “Isçi alimi için basvuran 4 bin 509 kisiden 150 personel alimi için noter huzurunda kura çekimi gerçeklestiriyoruz. Canli yayinda kura çekimiyle seffaf bir belediyeciligin en iyi örnegini sergiliyoruz. Bu vesile ile kura çekimi sonrasi istihdam edilecek isçi kardeslerime hayirli olmasini diliyorum” dedi.

Öte yandan isçi alimi için çekilen kurada 150 kisinin isimleri www.kocasinan.bel.tr ile sosyal medya mecralarinda yayinlanacagi belirtildi.
Kaynak: İHA