Karademir Açiklamasi Esnafimizi Ve Yöneticilerimizi Sagduyulu Olmaya Davet Ediyoruz

Malatya’da rezerv alan ilan edildikten sonra yikimina karar verilen Kisla Caddesi’ni ziyaret eden MAGINDER Baskani Salih Karademir, “Esnafimizi ve yöneticilerimizi sagduyulu olmaya davet ediyoruz” dedi.

Karademir Açiklamasi Esnafimizi Ve Yöneticilerimizi Sagduyulu Olmaya Davet Ediyoruz
Saray Mahallesi’nde deprem sonrasi çalismalar sürerken Kisla Caddesi’ndeki esnaflarin kendilerinden habersiz elektriklerinin kesildigini söyleyip dün caddeyi kapatmasinin ardindan bölgeye giden Malatya Girisimci Is Insanlari Dernegi (MAGINDER) Baskani Salih Karademir esnaf ile görüstü.

Konuyla ilgili açiklamalarda bulunan Karademir, çarsinin Malatya’nin kalbi oldugunu belirterek, “Esnaflar Malatya’mizin kanidir. Kisla Caddesi esnafimiz ekmeginin derdindedir. Bugün Kisla caddesinde yasanilan olaylar sehrimiz adina utanç vericidir. Kimse devletimizin polisini ve esnafimizi karsi karsiya getirecek olaylara prim vermemelidir. Bizler hem esnafimizi hem de yöneticilerimizi sagduyulu olmaya davet ediyoruz. Ortak akilla ve istisareyle sorunlarin çözülmesi gerektigine inaniyoruz” dedi.

Kisla caddesi esnafinin Kapali Çarsi üstünde veya benzeri uygun bir yerde konteyner isyerlerinde çalismalarina devam etmek istedigini belirten Karademir, “Esnafimiz magdur edilmemeli, bilinmeli ki Malatya ayaga kalkacaksa esnafla ayaga kalkacaktir. Onlarin bize, bizlerin onlara ihtiyaci vardir. Bu anlamda herkesi sagduyulu olmaya davet ediyoruz. Esnafimizin sesine kulak vermeliyiz. MAGINDER ailesi olarak esnafimizin yanindayiz. Esnafimizda Malatya için devletimize yardimci olacagina inaniyoruz” diye konustu.

Kaynak: İHA