Elazig Belediyesi'nden 'Ruh Sagligi Motivasyon Söleni'

Elazig Il Saglik Müdürlügü Toplum Ruh Sagligi Merkezi’nde ruh sagligi hizmeti alan hastalar, Elazig Belediyesi’nin düzenledigi ‘Ruh Sagligi Motivasyon Söleni’ ile unutulmaz bir gün geçirdi.

Elazig Belediyesi'nden 'Ruh Sagligi Motivasyon Söleni'
Elazig Belediyesi Kültür ve Sosyal Isler Müdürlügü’ne bagli Aile Danisma ve Egitim Merkezi (ADEM) tarafindan Toplum Ruh Sagligi Merkezi’nde ruh sagligi hizmeti alan hastalara yönelik, Ruh Sagligi Motivasyon Söleni düzenlendi.

Etkinlikte, kürsübasi dinletisi ve ebru sanati icra edildi. Elazig Belediyesi Kürsübasi Toplulugu, en güzel eserlerini seslendirirken, hastalar davul ve klarnet esliginde türkülere eslik etti. Etkinlikte gönüllerince eglenen hastalar, duygularin ritim, hareket, renk, desen olarak ifade edilmesine yardimci olan ebru sanati da icra ederek unutulmaz bir gün geçirdi.

Bu tür etkinliklerin artacagini dile getiren Elazig Belediyesi Kültür ve Sosyal Isler Müdürü Alaattin Meydanoglu, “Burada Kürsübasi etkinligi ve ebru sanati etkinligi gerçeklestiriyoruz. Elazig Belediyesi olarak burada saglik hizmeti alan bireylerin gönüllerine dokunup, müzik dinletisi sunarak ruh sagligina iyi gelen ebru sanatini icra etmeye çalistik. Bundan sonra da bu tür etkinliklerimizi artirarak sürdürecegiz. Elazig Belediyesi, hayatin her alaninda var olan bireyleri desteklemeye devam edecek” dedi.

Toplum Ruh Sagligi Merkezi Sorumlu Uzm. Dr. Zeynep Elyas ise “Belediye Baskani Sahin Serifogullari basta olmak üzere Elazig Belediyesi’ne, destek amaçli böyle bir etkinlik gerçeklestirdikleri için tesekkür ediyoruz. Hastalarimizin, paydaslarimiz ile birlikte düzenlenen bu tür etkinliklerle, sosyal iletisimini artirmaya ihtiyaçlari var” diye konustu.

Kaynak: İHA