Cazin Büyüsü Bursa'yi Sardi

Türkiye’nin en güçlü seslerinden ve en önemli müzisyenlerinden Fatih Erkoç ile ülkemizin önde gelen caz piyanistlerinden Kerem Görsev, birlikte hayata geçirdikleri caz projesi ile 62. Uluslararasi Bursa Festivali’nde müzikseverlerle bulustu.

Cazin Büyüsü Bursa'yi Sardi
Bursa Büyüksehir Belediyesi adina Bursa Kültür Sanat ve Turizm Vakfi (BKSTV) tarafindan düzenlenen ve Atis Grup’un ana sponsorlugunda gerçeklestirilen 62. Uluslararasi Bursa Festivali’nde, muhtesem bir caz esintisi yasandi.

Türkiye’nin en begenilen seslerinden Fatih Erkoç ile caz piyanisti Kerem Görsev, Kültürpark Açikhava Tiyatrosu sahnesini özel bir caz projesi için paylasti. Birbirinden muhtesem eserleri, gönüllerinde taht kurdugu Bursali hayranlari için seslendiren Erkoç’un büyülü sesine, piyanosuyla Kerem Görsev eslik etti. Müzikseverlerin de eserlere eslik ettigi gecede, cazin büyüsü tüm Bursa’yi sardi.

Enstrümantal sovlariyla seyirciyi kendine hayran birakan Fatih Erkoç’un sarkilari ve Kerem Görsev’in piyano performansi, sanatseverlere benzersiz bir müzik ziyafeti yasatti.

Gecede BKSTV Genel Sekreteri Fehim Ferik, muhtesem konser için Erkoç ve Görsev’e tesekkür etti.
Kaynak: İHA