Baskan Siper Açiklamasi 'Afyonkarahisar'a Hizmet Etmeye Devam Edecegiz'

Afyonkarahisar Il Genel Meclisi Baskani Mehmet Siper, Afyonkarahisar’a hizmet etmeye devam edeceklerini belirterek, "Il Genel Meclisi olarak, çalismalarimiza ayni kararlilikla devam edecegimizi ve projelerimizi hayata geçirerek ilimizin gelisimine katkida bulunacagiz” dedi.

Baskan Siper Açiklamasi 'Afyonkarahisar'a Hizmet Etmeye Devam Edecegiz'
Afyonkarahisar Il Genel Meclisi Baskani Mehmet Siper, 2024 yilinin ilk alti ayini degerlendirmek amaciyla bir basin toplantisi düzenledi.

Toplantiya Il Özel Idaresi birim müdürleri ve gazeteciler katildi.

Baskan Siper düzenledigi toplantida 2024 yilinin yatirim programi ilçelere toplamda 184 milyon 133 bin TL aktarildigini söyledi.

Baskan Siper, “Afyonkarahisar Il Özel Idaresi olarak, 13 müdürlügümüzle 2024 yilinin ilk alti ayinda gerçeklestirdigimiz faaliyetler hakkinda kamuoyunu bilgilendirmekten mutluluk duyuyoruz. Bu süre zarfinda, ilimizin kalkinmasi ve vatandaslarimizin yasam kalitesinin artirilmasi amaciyla çesitli alanlarda önemli projeler hayata geçirdik. Egitimden altyapiya, sosyal hizmetlerden ekonomik gelisime kadar genis bir yelpazede yürüttügümüz çalismalarin detaylarini sizlerle paylasarak, ilimizin gelecegine yönelik atilan adimlari vurgulamak istiyoruz” dedi.

Baskan Siper, 2024 yilinin ilk yarisinda Il Genel Meclisi tarafindan toplam 6 toplanti ve 31 birlesim gerçeklestirilmis olup, bu toplantilarda toplam 212 karar alindigini belirtti.

Baskan Siper, “Gerçeklestirilen bu faaliyetler, ilimizin kalkinmasi ve halkimiza daha iyi hizmet sunabilmek adina büyük önem tasimaktadir. Il Genel Meclisi olarak, çalismalarimiza ayni kararlilikla devam edecegimizi ve projelerimizi hayata geçirerek ilimizin gelisimine katkida bulunacagimizi belirtmek isteriz” diye konustu.

Kaynak: İHA