Baskan Bakkalcioglu Izmit Belediye Baskani Hürriyet'e Ekonomik Ulasim Projesi BOZTRAM Hakkinda Bilgi Verdi

Bozüyük Belediye Baskani Mehmet Talat Bakkalcioglu, Izmit Belediye Baskani Fatma Kaplan Hürriyet ile bir araya gelerek ilçenin önemli projelerinden birisi olan ve yurt genelinde bir ilk olarak örnek gösterilen ekonomik ulasim projesi BOZTRAM hakkinda bilgi verdi.

Baskan Bakkalcioglu Izmit Belediye Baskani Hürriyet'e Ekonomik Ulasim Projesi BOZTRAM Hakkinda Bilgi Verdi
Baskan Bakkalcioglu’nu makaminda ziyaret eden Izmit Belediye Baskani Hürriyet, beraberindeki Baskan Yardimcilari Lütfü Obuz ve Muhammet Ertürk ile Izmit Belediyesi Teknik Heyeti, Baskan Bakkalcioglu ile bir süre görüserek sohbet etti. Sicak ve samimi bir ortamda gerçeklesen ve Belediye faaliyetleri hakkinda karsilikli görüs alisverisinde bulunulan ziyarette Baskan Bakkalcioglu Hürriyet’e pek çok belediyenin ilgi gösterdigi Boztram Nostaljik Tramvay Projesi hakkinda bilgi verdi. Baskan Hürriyet, Baskan Bakkalcioglu’na makamindaki ziyaretinin sonunda misafirperverligi nedeni ile tesekkür ederek hediye takdiminde bulunurken Baskan Bakkalcioglu da Baskan Hürriyet’e ziyaretinin anisina plaket takdiminde bulundu ve Nutuk hediye etti.

Baskan Bakkalcioglu daha sonra misafiri Baskan Hürriyet ve beraberindekilerle birlikte tramvaya binerek hangara gitti. Yol boyunca tramvayda, istasyonlarda ve hangarda incelemelerde bulunan Baskan Hürriyet, Baskan Bakkalcioglu’ndan proje hakkinda detayli bilgiler aldi.
Kaynak: İHA