Bakirköy'de Dehset Anlari Kamerada

Bakirköy’de bosanma asamasinda oldugu esinin yakinlari tarafindan darp edilmek istenen bir sahis saldirganlarin elinden kaçarak bir is yerine sigindi. Is yerine de tas ve sopalarla saldiran saldirganlar kameralar tarafindan anbean kaydedildi.

Olay Bakirköy Ebuziya Caddesi üzerinde dün meydana geldi. Iddiaya göre bir egitim kurumunda ögretmen olarak çalisan E.Ö. is yerinden çiktigi sirada ayrilma asamasinda olan esinin yakinlari ise karsilasti. Henüz bilinmeyen bir nedenle sahislar talihsiz adama saldirmaya basladi.

Bu sirada sahislardan kurtulan adam bir is yerine sigindi. Yüzlerinde maske bulunan saldirganlar is yerine de tas ve sopalarla saldirdi. Is yerinde taslarin hedefi alan ögretmen ve is yeri çalisani durumu polis ekiplerine bildirdi. Dakikalarca is yerine saldiran saldirganlar daha sonra olay yerinden kaçti. Kisa sürede olay yerine gelen Bakirköy Ilçe Emniyet Müdürlügüne bagli ekipleri çevrede bulunan güvenlik kameralarini inceleyerek kaçan saldirganlari yakalamak için çalisma baslatti. Yasanan dehset dolu anlar ise çevrede bulunan bir kisi tarafindan cep telefonu ile saniye saniye kaydedildi.
Kaynak: İHA