Agri'da Özel Ögretim Kurumlari Çalistayi Yapildi

Agri Il Milli Egitim Müdürlügü tarafindan "Özel Ögretim Kurumlari Çalistayi" düzenlendi.

Agri'da Özel Ögretim Kurumlari Çalistayi Yapildi
Il Milli Egitim Müdürlügü konferans salonunda gerçeklestirilen çalistaya Il Milli Egitim Müdürü Hasan Kökrek, Egitim Müfettisleri Baskani Ibrahim Gökalp, sube müdürü Mehmet Zeki Kiliç, lise müdürleri ve özel ögretim kurumlari yöneticileri katildi.

Çalistayin açilisinda konusan Il Milli Egitim Müdürü Hasan Kökrek, özel ögretim kurumlarinin milli egitim sisteminin önemli birer bileseni oldugunu ve egitimde önemli bir misyon üstlendigini söyledi.

Kökrek, "Özel ögretim kurumlarimiz, Milli Egitim Bakanligimizin belirledigi müfredat dogrultusunda ögrencilerimize kaliteli egitim imkani sunmaktadir. Bu kurumlarimiz, ögrencilerimizin farkli yetenek ve becerilerini gelistirmelerine de katki saglamaktadir." dedi.

Kökrek, özel ögretim kurumlarinin sorunlarinin çözümü için de her zaman açik olduklarini ifade etti.

Çalistayda daha sonra özel ögretim kurumlarin sorun ve çözüm önerileri ele alindi. Özel ögretim kurumlari yöneticileri, yasadiklari sorunlari ve taleplerini dile getirdiler. Çalistayin sonunda ise özel ögretim kurumlarinin sorunlarina yönelik çözüm önerileri içeren bir rapor hazirlandi. Çalistaya katilan özel ögretim kurumlari yöneticileri, Milli Egitim Müdürlügü’ne böyle bir çalistay düzenledikleri için tesekkürlerini sunarak, çalisma sonucunda ortaya çikan fikir alisverisi ve çözüm önerilerinin sektör için oldukça faydali oldugunu belirttiler.
Kaynak: İHA