ABB Çagri Merkezi-Müsteri Temsilcisi Egitimi Projesi

Isverenler ile is arayanlar arasinda köprü görevi gören Ankara Büyüksehir Belediyesi (ABB) Kariyer Merkezi’nin “Netcall Center Çagri Merkezi-Müsteri Temsilcisi Projesi”ne basvuran adaylar için egitimler basladi.

ABB Çagri Merkezi-Müsteri Temsilcisi Egitimi Projesi
Ankara Büyüksehir Belediyesi Kariyer Merkezi’nin 29 Mayis tarihinde baslattigi “Netcall Center Çagri Merkezi-Müsteri Temsilcisi Projesi”ne toplam 4 bin 56 kisi basvuruda bulundu. Yogun ilgi gören projeye basvuruda bulunan adaylar, kademeli olarak egitime alinip isbasi yapmaya baslayacak.

65 kisinin egitimi basladi

Ilk kurda 65 kisinin egitim ve istihdam süreçlerinin basladigi proje kapsaminda adaylar, sektöre yönelik temel bilgilerden müsteri iliskileri yönetimine kadar birçok konuda uzman egitmenler tarafindan bilgilendirilecek.

Egitim programinin içeriginde, çagri merkezi teknikleri, etkili iletisim becerileri, müsteri memnuniyeti ve stres yönetimi gibi konular yer aliyor. Teorik bilgilerin yani sira, uygulamali egitimlerle de desteklenen program sayesinde katilimcilar, çagri merkezi islerinin gerektirdigi tüm donanima sahip olacaklar. Egitim sonunda basarili olan katilimcilar ise firmada istihdam edilecek.

ABB Kariyer Merkezi Idari Isler Müdürü Orhan Koçak, mesleki egitimlerin devami niteliginde iletisim sektöründe de egitimlere basladiklarini belirterek, “Projemiz yogun ilgi görüyor. Belirli periyotlarda egitimlerimiz tekrarlanacak. Egitim sonunda kursiyerlerimiz Netcall Center bünyesinde yeni isleriyle bulusacaklar. Personel arayan kurumlarin, bireylerde teknik yeterliligin yaninda sosyal yeterlilik de aradiklarini düsündügümüzde bu tür is kollari daha çok önem kazaniyor. Kursiyerlerimiz bir yandan sosyal becerilerini gelistirip etkili iletisim kurabilecek ve takim çalismasina yatkin, çözüm odakli bireyler hâline gelecekler diger yandan kariyer planlari dogrultusunda kurum bünyesinde yükselme sansi bulacaklar” diye konustu.

Ankara Büyüksehir Belediyesi Kariyer Merkezi tarafindan hayata geçirilen “Netcall Center Çagri Merkezi-Müsteri Temsilcisi Projesi”ne vatandaslar “https://forms.ankara.bel.tr/cagri_merkezi_personeli” linki üzerinden basvurabiliyorlar.
Kaynak: İHA