2 Bardak Nar Suyuna Bin 200 TL Ödedi, Zabita Parasini Iade Ettirdi

Antalya’da bir isletmeden aldigi 2 bardak nar suyu karsiligi bin 200 TL ödeyen turist, esnafi zabitaya sikayet etti. Olay yerine gelen zabita ekipleri, turistin parasini iade ettirip dondurma satisi yapilan standi bulundugu yerden kaldirdi. Isveren de, nar suyunu veren personelinin is yeriyle ilisigini kestigini duyurdu.

2 Bardak Nar Suyuna Bin 200 TL Ödedi, Zabita Parasini Iade Ettirdi
Olay, yaklasik 1,5 ay kadar önce Konyaalti sahilinde yasandi. Sahilde bulunan bir isletmeden 2 bardak nar suyu alan turist, karsiliginda bin 200 TL istenince parayi verdi ve esnafi sikayet etti. Bölgeye Antalya Büyüksehir Belediyesi zabita ekipleri ve polis geldi. Zabita ekipleri isletme sahiplerinden parayi iade etmesini istedi. Para, isletme yöneticisi tarafindan standdaki görevliden alinarak turiste iade edildi. Turist bin 200 TL’sini sayarak teslim alirken nar suyunun gerçek fiyati olan 200 TL’nin ödemesini yapti. Yasananlar üzerine isletme hakkinda tutanak tutuldu, dondurma ve meyve suyu satisi yapilan stant bulundugu yerden kaldirildi.

Personelin ilisigi kesildi

Yasananlarin görüntüsünün sosyal medyaya düsmesinin ardindan olayla ilgili açiklama yapan isletme, yeni ise baslayan çalisan tarafindan yapilan satisi asla tasvip etmediklerini, düzeltmenin yapilip paranin iade edildigini ve özür dilendigini belirterek, satisi yapan personelin ayni gün is yeri ile ilisiginin kesildigi bilgisini paylasti.
Kaynak: İHA