Milletvekili Ölmeztoprak'tan FKA Ile Teknokent Ziyareti

AK Parti Malatya Milletvekili Inanç Siraç Kara Ölmeztoprak, “Malatya Teknokent gerek arastirma-gelistirme faaliyetleri gerekse sehrimizin ulusal çapta hem inovatif bir anlayisla hem de katma deger sunan bir bakis açisiyla temsil edilmesi açisindan önemli bir yerde duruyor” dedi.

Milletvekili Ölmeztoprak'tan FKA Ile Teknokent Ziyareti
AK Parti Malatya Milletvekili Inanç Siraç Kara Ölmeztoprak, beraberindeki heyetle Malatya Teknokent ile Firat Kalkinma Ajansi’ni (FKA) ziyaret etti. Ölmeztoprak, ziyaretlerde yaptigi konusmalarda, Malatya Teknokent ile Firat Kalkinma Ajansi’nin (FKA) kentte devam eden imar, insa ve ihya çalismalarina önemli katki verdigini kaydetti.



“Desteklerimiz devam edecek”

Malatya’da depremin izlerini silmekte kararli olduklarini kaydeden Milletvekili Ölmeztoprak, "6 Subat asrin afeti sonrasi sehrimizin kalkinmasi yönünde ajans faaliyetlerimiz açisindan gerek konteynerlerimizin gerekse küçük ve orta ölçekli esnafimizin ve kuluçka merkezimiz noktasinda yürütülen tüm projelere destegimiz ve diyaloglarimiz kesintisiz devam ediyor. Yerel ürünlerimizin hem ihraç hem de ulusal pazarda gerek cografi isaretleri gerekse diger kazanimlari açisindan ajans faaliyetlerimizin tamami ile yanindayiz. Uluslararasi ölçekte Dünya Bankasi ile ilerleyen ve sunum asamasinda olup kabul görmesi için belli bir sürecin içerisinde olan tüm projelerde Bakanligimiz ve yetkililerimizle görüsmelerimiz kesintisiz devam ediyor” dedi.



“Teknokent deprem sürecinde lojistik bir görev üstlendi”

Malatya Teknokent’in sehir, üniversite ve sanayi isbirligi açisindan kentin gelisimine önemli bir katki sagladigini kaydeden AK Parti Malatya Milletvekili Inanç Siraç Kara Ölmeztoprak, “Malatya Teknokent 6 Subat sonrasi çok farkli bir lojistik görevi üstlendi. Teknokent, gerek arastirma-gelistirme faaliyetleri gerekse sehrimizin ulusal çapta hem inovatif bir anlayisla hem de katma deger sunan bir bakis açisiyla temsil edilmesi açisindan önemli bir yerde duruyor. Atölye faaliyetleri, egitim birimleri, yenilikçi gelistirme çalismalari ve butik sahalari ile Bakanliklarimiz nezdinde tüm destegimizi ve takibimizi göstermeye devam edecegiz. Teknokent yönetimimize ve Teknokent bünyesinde çalisan tüm firmalarimiza basarilar diliyoruz” diye konustu.

Kaynak: İHA