Izmir'de Elektrik Akimina Kapilarak Hayatini Kaybeden Özge Ceren Deniz Için Anma Töreni Düzenlendi

Izmir’de elektrik akimina kapilarak hayatini kaybeden Özge Ceren Deniz için anma töreni düzenlendi.

Izmir'de Elektrik Akimina Kapilarak Hayatini Kaybeden Özge Ceren Deniz Için Anma Töreni Düzenlendi
Izmir’in Konak ilçesi Alsancak semtinde, yoldaki su birikintisinden karsiya geçmek isterken sudaki elektrik akimina kapilarak hayatini kaybeden Özge Ceren Deniz’in (23) arkadaslari ve ögretmenleri, Izmir Demokrasi Üniversitesi Prof. Dr. Fuat Sezgin Fuaye Alani’nda toplandi. Deniz’in fotografini tasiyan yakinlari gözyaslarini tutamadi. Törende yine ayni olayda hayatini kaybeden Inanç Öktemay (44) da anildi.

"Çok üzgünüm"

Törende konusan Izmir Demokrasi Üniversitesi Rektörü Bedriye Tunçsiper, "Elim bir kazada 12 Temmuz Cuma günü kaybettigimiz tip fakültesi ögrencimiz Özge Ceren Deniz’i anmak amaciyla burada toplanmis bulunmaktayiz. Ögretmen bir anne-babanin 3 evladinin en büyügü olan Özge Ceren, Osmaniye Fen Lisesinden mezun olduktan sonra tip fakültesine baslamistir. Bu yil üniversitemizin tip fakültesinde 4. siniftan 5. sinifa geçen Ceren, arkadaslari ve hocalari tarafindan sevilen, çaliskan, basarili ve saygili bir ögrenci olarak kalplerimizde yasamaya devam edecektir. 2 yil sonra genç bir hekim olarak milletine hizmet etmeye hazirlanan ögrencimizi kaybetmenin derin üzüntüsünü sadece bir rektör olarak degil ayni zamanda bir anne sifatinda da çok üzgünüm. Acili anne babasina, kardeslerine ve tüm sevdiklerine bassagligi ve sabir diliyorum. Çok zor, Allah rahmet eylesin. Mekani cennet olsun” dedi.



“Ne güzel bir insanlik örnegi”

Sözlerini sürdüren Tunçsiper, “Yine ayni gün olay yerinde Özge Ceren’e yardim etmek isteyen, yardimsever bir vatandasimiz, müzisyen, esnaf kardesimiz Inanç Öktemay’i da kaybetmenin derin üzüntüsünü yasiyoruz. Ne güzel bir insanlik örnegi. Kendisine de Allah’tan rahmet dilerken kederli ailesi ve sevdiklerine bassagligi ve sabir diliyorum” ifadelerine yer verdi.

Konusmalarin ardindan Deniz ve Öktemay için Kur’an-i Kerim tilaveti ve lokma hayri yapildi, dualar okundu.
Kaynak: İHA