Istanbul Bogazi'nda Hip-Hop Firtinasi

Hip-Hop müziginin en bilinen temsilcileri Istanbul Bogazi’nda sahne alacak.

Istanbul Bogazi'nda Hip-Hop Firtinasi
Istanbul Bogazi’nda, 9 Agustos 2024 Cuma günü hip-hop firtinasi esecek. En bilinen hip-hop sanatçilari sahne alacak.’Hip Hop is Back’ adli etkinlik, hip-hop müziginin bilinen isimlerini ve sokak sanatlarinin en yetenekli temsilcilerini bir araya getirerek katilimcilara kültürel sölen sunacak.

Lüks bir yatin üzerinde düzenlenecek olan bu etkinlik, gece boyunca sürecek ve hip-hop kültürünü tüm yönleriyle deneyimleme firsati sunacak. Yener Çevik, Cash Flow, Defkhan, Sam, Era7capone, Musta, Orchi ve Tüzün gibi Türkiye’nin en popüler hip-hop sanatçilarinin canli performanslar sergileyecek. Ayrica, Abugat, D3 ve Darpo’nun enerjik performanslari da etkinlige renk katacak.

Gece boyunca Berkay Duman ve Akawa’nin setleri, katilimcilari dans pistinde tutacak. Bu deneyimli DJ’lerin hip-hop ve rap müzigin en sevilen parçalarini çalarak geceye ritm katacagi etkinlikte, müzigin durmaksizin devam edecegi bir gece yasanacak.

Etkinlik, 9 Agustos Cuma günü saat 17:00’de baslayacak ve gece 01:30’a kadar sürecek. Biletler Passo üzerinden satisa sunuldu.
Kaynak: İHA