Esen Açiklamasi 'Zorluklari El Birligi Ile Asmaliyiz'

DAIMFED Malatya Sube Baskani Insaat Yüksek Mühendisi Kadircan Esen, Malatya’nin yeniden insasinda yasanan zorluklari el birligi ile asmalari gerektigini söyledi.

Esen Açiklamasi 'Zorluklari El Birligi Ile Asmaliyiz'
Dogu Akdeniz Insaat Müteahhit Birlikleri Federasyonu (DAIMFED) Malatya Subesi Yönetim Kurulu Baskani Kadircan Esen ve Yönetim kurulu üyeleri, Yesilyurt Belediyesi Baskani Prof. Dr. Ilhan Geçit’i ziyaret etti. Ziyarette Malatya’nin depremden sonra genel durumu ve insa süreçlerinde sahada yasanan genel sikintilar ele alindi.

Ziyarette DAIMFED Malatya Sube Baskani Kadircan Esen, özellikle yerinde dönüsüm, imar uygulamalari gibi konular ziyarette istisareler yaptiklarini belirterek, sosyoloji ve psikoloji olarak herkesin zor bir dönemden geçtigini ve bu zorluklarin da elbirligi ile asabilecegini ifade etti.

Baskan eser, insaat sektöründe özellikle resmi kurumlardaki islemlerin yavas ilerlemesi ile duraksamalar oldugunu bu durumunda sehrin yeniden ayaga kalmasina engel oldugunu da ifade etti.



“STK’lar ile isbirligi yapmaya haziriz”

Yesilyurt Belediye Baskani Prof. Dr. Ilhan Geçit ise ziyaretten dolayi duydugu memnuniyeti dile getirerek sivil toplum kuruluslari ile bütüncül anlayista çalismak istediklerini söyledi.

DAIMFED’in teknik düzeyde düzenleyecegi toplantilara memnuniyetle katilim saglayacaklarini belirten Geçit, özel sektörün sikintilarini dinlemek istediklerini ve bu kapsamda gerekli önlemleri alacaklarini ifade etti.

Ziyaretin ardindan DAIMFED Malatya Sube Baskani Insaat Yüksek Mühendisi Kadircan Esen, Yönetim kurulu adina Yesilyurt Belediye Baskani Prof. Dr. Ilhan Geçit’in ismine özel baret hediye etti ve hatira resminin ardindan ziyaret son buldu.
Kaynak: İHA