C Takimi Serisinin 2'Nci Filmi Için Sete Çikiliyor

Yapimciligini Vahdet Erdogan’in yaptigi, Özgür Bakar’in yönetmen koltugunda oturdugu, Vahdet Erdogan’in yazdigi hikayeden yola çikarak senaryosunu Baris Basar’in yazdigi Greenart Grup imzali C Takimi filminin 2’ncisinin çekimleri basliyor.

C Takimi Serisinin 2'Nci Filmi Için Sete Çikiliyor


Ilk bölümü vizyonda yogun ilgi gören C Takimi filminin 2’ncisi için hazirliklar basladi.

Çekimleri Temmuz ayinda Kastamonu’da yapilacak C Takimi 2’nin yapimciligini ayni zamanda serinin genel hikayesini de yazan Vahdet Erdogan yapiyor. Senaryosunu Baris Basar’in yazdigi serinin ikinci filmin yönetmen koltugunda bu kez Özgür Bakar oturuyor.

Serinin ilk filminde yer alan Toygan Avanoglu, Murat Akkoyunlu, Ömer Kurt, Sera Tokdemir, Hakan Bulut ve Baris Basar’la yoluna tam kadro devam eden ekibe yeni isimler de dahil oldu. Hakan Bilgin, Haydar Sisman ve Ceren Ari’nin yani sira Kastamonulu sosyal medya fenomeni Taner Ayyildiz ve bir diger basarili fenomen Onur Sermik de C Takimi 2’de izleyicinin karsisina çikacak.

Film hakkinda degerlendirmede bulunan Yapimci Vahdet Erdogan, “Serinin ilk filminde, lisedeyken yakin arkadas olan 6 karakter yillar sonra bir araya gelerek baslarini türlü belalara sokunca, Istanbul’u terk etmek zorunda kalmisti. Kaçtiklari yerde de rahat durmayan C Takimi’nin yeni maceralarini bu kez Kastamonu’da izleyecegiz. Serinin ilk filmiyle izleyicinin büyük begenisi kazanan C Takimi, Subat 2025’te vizyona girecek” dedi.

Kaynak: İHA