Büyüksehir'in Yeni Aldigi 81 Otobüsten 30'U Daha Sehre Ulasti

KOCAELI – Kocaeli Büyüksehir Belediyesi, 50’si 12 metre, 31’i körüklü olmak üzere toplam 81 yeni otobüs alimi için ihale yapmis ve ihaleyi kazanan firma 81 araçtan 20’sini Temmuz ayinin ilk haftasinda teslim etmisti. Son olarak 30 araç daha Osmangazi Köprüsü’nden Kocaeli’ne giris yapti.

Büyüksehir'in Yeni Aldigi 81 Otobüsten 30'U Daha Sehre Ulasti


"50 Araç filoya katildi"

Su ana kadar 50 araci daha bünyesine katarak ulasim hizmeti verdigi otobüs filosunu her geçen gün büyüten Büyüksehir, vatandaslara daha konforlu ulasim imkâni sunmaya devam edecek. Belirlenen plan dogrultusunda diger tüm otobüslerin teslim edilmesine devam edilecek.

"5 Yil garantili"

12 metre CNG (Sikistirilmis dogalgaz) yakitli ve alçak tabanli BMC otobüsler 5 yil yedek parça ve servis garantili. 26 oturan, 64 ayakta olmak üzere 90 yolcu kapasiteli otobüslerde çarpisma ve sürücü ikaz sistemi bulunuyor. Ayrica otobüsler; yakit tasarrufu, rampa çekis performansi ile emsallerine göre daha güçlü motor sistemine sahip.

"Konfor ön planda"

Otobüslerde konfor ön planda tutuluyor. Araç içerisinde son model yangin ikaz söndürme sistemi, ergonomik yapiya sahip nano teknoloji bakteri önleyici koltuk, bebek, hamile, yaslilar için özel olarak dizayn edilmis fosfor özellikli görsellere sahip tercihli koltuklar ve elektronik yolcu bilgilendirme ekranlari bulunuyor.
Kaynak: İHA