Baskan Köksal Açiklamasi 'Çocuklarimiza Ve Ailelerimize Yönelik Projeleri Gelistirmeye Devam Edecegiz'

Afyonkarahisar Belediye Baskani Burcu Köksal, hafta sonu gerçeklestirilen Baba Çocuk Kampi gibi etkinliklerin aileler arasindaki baglari kuvvetlendirdigi kaydederek, “Bu anlamda çocuklarimiza ve ailelerimize yönelik projeleri gelistirmeye devam edecegiz” dedi.

Baskan Köksal Açiklamasi 'Çocuklarimiza Ve Ailelerimize Yönelik Projeleri Gelistirmeye Devam Edecegiz'
Afyonkarahisar Belediyesi tarafindan bu yil üçüncüsü düzenlenen Baba Çocuk Kampi sona erdi. Belediye ev sahipliginde Afyonkarahisar Valiligi ve Anadolu Motor ve Doga Sporlari Kulübü’nün destekleriyle gerçeklesen kamp, 10 ilden 120’yi askin katilimciyi bir araya getirdi. Babalar ve çocuklari, 12-14 Temmuz tarihleri arasinda Afyon Motor Sporlari Merkezi’nde heyecan dolu bir hafta sonu geçirdi.

Kampin ilk gününde katilimcilar çadirlarini kurarak dogal güzellikler içinde zaman geçirdi. Aksam ise açik havada sinema keyfi yaparak kamp atmosferini renklendirdiler. Kampa katilan çocuklar, Baskan Köksal ile fotograf çektirmek için adeta yaristi. Çocuklar, duygu ve düsüncelerini Baskan Köksal ile paylasti. Baskan Köksal, kamp boyunca yapilan etkinliklerin baba-çocuk iliskilerini güçlendirdigini ve sosyal baglari pekistirdigini belirterek, "Bu tür etkinlikler aileler arasindaki baglari kuvvetlendiriyor. Babalar ve çocuklari için unutulmaz anilar biriktirdik. Afyonkarahisar olarak her zaman çocuklarimiza ve ailelerimize yönelik projeler gelistirmeye devam edecegiz" dedi.

Kaynak: İHA