Baskan Geçit, Beton Santralini Yeniden Belediyeye Kazandirdi

Yesilyurt Belediye Baskani Prof. Dr. Ilhan Geçit, belediye istiraklerinden ISGEM bünyesinde iken Mart ayi içerisinde özel sektöre devredilen Beton Santralini yeniden Yesilyurt Belediyesine kazandirdi.

Baskan Geçit, Beton Santralini Yeniden Belediyeye Kazandirdi
Yesilyurt Belediye Baskani Prof. Dr. Ilhan Geçit, beraberinde Belediye Baskan Yardimcisi Sabri Akin ile birlikte Beton Santrali’nde incelemelerde bulunarak, üretim faaliyetleri hakkinda yetkililerden bilgiler aldi.

“Santralimizi aktif ve verimli kullanacagiz”

Beton Santralini yeniden Yesilyurt Belediyesi’ne kazandirdiklarini söyleyen Yesilyurt Belediye Baskani Prof. Dr. Ilhan Geçit, “Mart ayi içerisinde özel sektöre devredilen Beton Santralimizi yeniden bünyemize katarak üretim çalismalarimiza agirlik verecegiz. Ilçemizin genelinde devam eden alt ve üst yapi yatirimlarini hem hizli ve kaliteli hale getirmek hem de belediye bütçemizi kâra geçirmek amaciyla yeniden belediyemize kazandirdigimiz üretim tesislerimizi aktif ve verimli hale getirip ilçemizin kalkinmasina seferber edecegiz. Kamu kaynaklarini ve insan kaynaklarini etkin kullanacagimizin sözünü vermistik. ‘Temel Belediyecilik’ hizmetlerindeki kalite standardini daha ileri bir seviyeye çikarma hedeflerimize bu sayede ulasmaya çalisiyoruz. Üretim tesislerimizi sik sik inceliyoruz, denetimlerde bulunuyoruz. Beton Santralimizde üretimler devam ederken yan taraftaki konkasör tesislerimizi de inceledik. Ekiplerimiz büyük bir özveriyle çalisiyorlar, ellerine emeklerine saglik” dedi.



Yesilyurt Belediyesi istiraklerinden ISGEM bünyesinde, Yesilyurt Belediyesi’ne ait 5 dönümlük arazi üzerinde beton ve beton ürünleri üreten santralde üç mikser ile bir adet pompa araci bulunurken, santralde ilk etapta saatte yaklasik 90 metreküp beton üretimi yapiliyor. Burada alaninda uzman ekiplerin gözetiminde üretimi yapilan beton ve beton ürünleri Yesilyurt Belediyesi’nin ilçe genelindeki alt ve üst yapi yatirimlarinda kullanilirken, bu sayede hizmetlerin daha hizli ve akici bir sekilde vatandaslara ulasimi saglaniyor. Beton santralinde ayrica üretilen malzemelerin satisi yapilarak, Yesilyurt Belediyesi’nin kaynaklarindan tasarruf edilerek gelir elde edilmis olunuyor.
Kaynak: İHA