Vali Yilmaz, 15 Temmuz Sehidi Mehmet Karacatilki'nin Ailesini Ziyaret Etti

Osmaniye Valisi Erdinç Yilmaz, 15 Temmuz gecesi Ankara Gölbasi’ndaki Özel Harekât Daire Baskanligi’nda sehit olan Özel Harekât Polisi Mehmet Karacatilki’nin ailesini ziyaret etti.

Vali Yilmaz, 15 Temmuz Sehidi Mehmet Karacatilki'nin Ailesini Ziyaret Etti
Osmaniye Valisi Erdinç Yilmaz, 15 Temmuz Demokrasi ve Milli Birlik Günü dolayisiyla 15 Temmuz gecesi yasanan hain darbe girisimi sirasinda Ankara Gölbasi’ndaki Özel Harekât Daire Baskanligi’nda bombali saldirida sehit olan Özel Harekât Polisi Mehmet Karacatilki’nin ailesini ve anne babasini ziyaret etti. Ilk olarak sehidin esi Halime Karacatilki ve çocuklarini ziyaret eden Vali Yilmaz, daha sonra sehidin annesi Nuriye ve babasi Hamza Karacatilki’yi evlerinde ziyaret etti. Ziyaretleri sirasinda sehidin ailesi ile sohbet eden Vali Yilmaz, "Kahraman sehidimizin mekâni cennet olsun. Allah gani gani rahmet eylesin. Sehitlerimizin hakkini asla ödeyemeyiz. Sehitlerimize ve vefat etmis gazilerimize Allah’tan rahmet, hayatta olan gazilerimize saglikli bir ömür diliyorum“ dedi.

Ziyaretleri sirasinda Vali Yilmaz, sehidin esine ve annesi ile babasina Kur’an-i Kerim ve Türk bayragi takdim etti. Sehidin ailesi, Vali Yilmaz’a ziyareti nedeniyle tesekkür ettiler.
Kaynak: İHA