Tavsanli'da 15 Temmuz Demokrasi Günü Etkinlikleri Basladi

15 Temmuz Demokrasi ve Milli Birlik Günü etkinlikleri, Türkiye’nin dört bir yaninda oldugu gibi Tavsanli’da da coskuyla basladi. Bu anlamli günde düzenlenen etkinlikler, demokrasimize sahip çikan kahramanlarimizi anmak için gerçeklestiriliyor.

Tavsanli'da 15 Temmuz Demokrasi Günü Etkinlikleri Basladi
Tavsanli’daki programlar, Tavsanli Asri Mezarligi’nda bulunan sehitlikte tüm sehitlerimiz ve 15 Temmuz sehitlerimiz için yapilan dualarla basladi.

Kaymakam Hayrettin Baskin, Belediye Baskani Ali Kemal Derin, ilçe protokolü, gaziler ve sehit ailelerinin katildigi bu anlamli törende, demokrasimizin bekçileri bir kez daha minnetle anildi.

Sehitlikteki programin ardindan, 15 Temmuz Gazisi Ali Karayigit evinde ziyaret edildi. Gazinin, o kara geceye dair hatiralari ve yasadiklari, bir kez daha hatirlatilarak milletin ona olan minnet duygulari ifade edildi.

Etkinlikler, 16:30’da Ulucami’de sehitlerimiz anisina okunacak Mevlidi Serif ile devam edecek. Aksam 20:15’te ise sergi açilisi gerçeklestirilecek ve ardindan Cumhuriyet Meydani’nda program devam edecek. Sergi açilisinda, 15 Temmuz gecesinin kahramanlik dolu anlari ve milletin direnisi gözler önüne serilecek. Daha sonra 21:00’de baslayacak programlarla etkinlikler devam edecek.
Kaynak: İHA