Malatya'da 15 Temmuz Sehitleri Aniliyor

Fetullahçi Terör Örgütü’nün (FETÖ) darbe girisiminde sehit olan Malatyali 15 Temmuz sehitleri mezarlari basinda anildi. Kent merkezindeki anma töreni ise Sehir Mezarligi’nda düzenlendi.

Malatya'da 15 Temmuz Sehitleri Aniliyor
Fetullahçi Terör Örgütü’nün (FETÖ) darbe girisiminin 8. yil dönümünde vatan için sehit düsen kahramanlar mezarlar basinda aniliyor. O kara gecede sehit düsen Malatyali sehit Fuat Bozkurt Malatya Sehir Mezarligi, sehit Engin Tilbaç Pütürge’nin Nohutlu Mahalle Mezarligi, sehit Zekeriya Bitmez ise Yesilyurt ilçesine bagli Dilek Mahallesi mezarliginda gerçeklestirilen anma programlari ve dualar ile anildi.

Malatya Sehir Mezarligi’nda gerçeklesen anma programina Malatya Valisi Ersin Yazici, 2. Ordu Komutani Korgeneral Metin Tokel, Büyüksehir Belediye Baskani Sami Er, Garnizon Komutani Tümgeneral Tuncay Altug, Il Emniyet Müdürü Arif Çankal, Il Jandarma Komutani Ercan Altin ile gaziler, sehit yakinlari, askeri ve polis erkani katildi.

Kur’an-i Kerim tilavetinin ardindan 15 Temmuz sehitleri için dualarin edildigi törende Vali Yazici ve protokol tarafindan Fuat Bozkurt’un kabrine karanfil birakildi.
Kaynak: İHA