Bursa Festivali'nde Büyüleyici Gece

Bursa Büyüksehir Belediyesi adina Bursa Kültür Sanat ve Turizm Vakfi (BKSTV) tarafindan düzenlenen 62. Uluslararasi Bursa Festivali, Pera Filarmoni Orkestrasi ve Sevval Sam konseriyle izleyicilere unutulmaz bir müzik ziyafeti sundu.

Bursa Festivali'nde Büyüleyici Gece
Bursa Büyüksehir Belediyesi adina BKSTV tarafindan Atis Grup ana sponsorlugunda düzenlenen Türkiye’nin en uzun soluklu festivali olan Uluslararasi Bursa Festivali, kente renk katmaya devam ediyor. Özhan Marketler Zinciri’nin etkinlik sponsoru oldugu festivalin son konserinde, ünlü sef Ibrahim Yazici yönetimindeki Pera Filarmoni Orkestrasi sahne aldi. Orkestranin performansina, Türk müziginin sevilen isimlerinden Sevval Sam eslik etti. Sam’in büyüleyici sesi ve performansi, izleyicilere essiz bir müzik deneyimi yasatti. Seslendirdigi yerli ve yabanci sarkilari, orkestranin muhtesem performansiyla yorumlayan Sevval Sam, sanatseverleden büyük alkis aldi.

Konser, izleyicilere sadece müzik dolu anlar degil, ayni zamanda unutulmaz bir atmosfer de yasatti. Bursa’nin tarihi ve kültürel dokusuyla bütünlesen özel etkinlik, festivalin en önemli anlarindan biri olarak hafizalara kazindi. Konseri izleyen müzik tutkunlari, Sevval Sam’in sahnedeki enerjisi ve Pera Filarmoni Orkestrasi’nin etkileyici performansiyla unutulmaz anlar yasadi. Gecede Bursa Kültür Sanat ve Turizm Vakfi (BKSTV) Baskanvekili Elif Özhan, Pera Filarmoni Orkestrasi adina Sef Ibrahim Yazici’ya ve ünlü sanatçi Sevval Sam’a muhtesem konser için tesekkür etti.
Kaynak: İHA