Aydemir Açiklamasi 'Hak Daima Batila Galip Gelecektir'

Türkiye Parlamenter Gazeteci ve Yazarlar Birligi (TPGYB) Genel Baskani Ibrahim Aydemir, ‘15 Temmuz’daki milli dirilis destani Ahmet Yesevi’nin duasi; Tarihimizi sanli durus ve fetihlerle donatan Fatihlerin niyazi; son halkasi Ömer Halisdemirlerle vücut bulan sühedamiz ve ruh ordumuzun Yüce Milletimize selamidir.’ dedi.

Aydemir Açiklamasi 'Hak Daima Batila Galip Gelecektir'


Milli Irade

Aydemir, ‘15 Temmuz; milli degerlere ihanetle sadakatin; milli irade kirmiziçizgisine tecavüzle vefanin; birlik, dirlik ve beraberlik ruhunu yok etmek isteyenlerle daim var kilmak isteyenlerin; Ila’yi kelimetullah’a nefsini adayan muazzez devleti tarihten silmek isteyenlerle devlet ebed müddet diyenlerin; asirlara hükmeden muhtesem tarihimizi karartmak isteyenlerle ihya edenlerin mücadelesidir. ‘ takdim ve tarifinde bulundu.

Akifçe Durus

Aydemir, ‘15 Temmuz’da milli iradenin ortaya koydugu metanet ve dirayet, Milli Sairimiz Akifimizin vurguladigi üzere, ‘Girmeden tefrika bir millete düsman giremez/Toplu vurdukça yürekler onu top sindiremez.’ hakikatinin en belig ve tarihi ifadesidir. ‘kaydini düstü.

Üstadca Vurgu

Vesayetçi zihniyet ve bu zillete kölelik eden FETÖ’cü zihniyet ve usaklara milli irade yüreginden süzülen, ‘Tükürün milleti alçakça vuran darbelere/Tükürün onlara alkis dagitan kahbelere’ nidasiyla karsilik verildigini belirten Aydemir, ‘Sayin Cumhurbaskanimizin liderliginde milli iradenin kaydettigi varolus ve yeniden dirilis destani; üstadin ifadesiyle, ‘‘Surda bir gedik açtik; mukaddes mi mukaddes/

Ey kahpe rüzgâr; artik ne yandan esersen es’ vurgusudur.’ dedi.



Tarihe Vurulan Damga

Aydemir , ‘Muazzez Milli irade Sayin Cumhurbaskanimizin gösterdigi ufukta, Türkiye Yüzyillari hedefine yürüyüsünü devam ettirecek, 15 Temmuz’da tarihe vurulan damganin açilimiyla, Hak daima batila galip gelecektir.’ mesajini verdi.

Milli Irade Ahdi

Yüce Türk Milletinin her daim 15 Temmuz kahramanlarini minnetle anacagini belirten Aydemir, ’15 Temmuz’da sehadet makamina erisen tüm sühedayi rahmet, gazileri sükranla aniyor, Ömer Halisdemirlerin ruhaniyetinde Aziz Milletimiz ve degerlerine sadakat, iradesine baglilik ve ruhuna vefadan ayrilmayacagimiz kaydindaki ahdimizi yineliyoruz.’ dedi.

Kaynak: İHA