15 Temmuz Sehidi, 8'Inci Yil Dönümünde Mezari Basinda Anildi

Istanbul’da 8 yil önce Arnavutköy Topkule Kislasi’na girmek isterken FETÖ’nün darbe girisimi sirasinda sehit olan özel harekat polisi Serdar Gökbayrak, Sakarya’da mezari basinda anildi.

15 Temmuz Sehidi, 8'Inci Yil Dönümünde Mezari Basinda Anildi
15 Temmuz 2016’da Fetullahçi Terör Örgütü (FETÖ) mensuplarinca gerçeklestirilmek istenen darbe tesebbüsünün 8’inci yil dönümü dolayisiyla Sakarya’da bir dizi program gerçeklestirildi.

Program çerçevesinde ilk olarak 15 Temmuz gecesi sehit düsen Serdar Gökbayrak’in mezari ziyaret edildi. Sakarya protokolü, Istanbul Il Emniyet Müdürlügü Terörle Mücadele Subesi’nde görev yapan ve darbe girisimini bastirmak için Arnavutköy Topkule Kislasi’na girmek isterken açilan ates neticesinde sehit düsen Serdar Gökbayrak’i, Arifiye Hanli Mezarligi’nda bulunan kabrini ziyaret ederek, yakinlarina bassagligi diledi. Sehitler için Kur’an-i Kerim okunarak, dualar edildi. Protokol daha sonra sehit mezarlarina karanfil birakti. Sehidin annesi Ferdane, esi Necla, çocuklari Ceyda, Elif, Alperen, kayinpederi Fevzi Dayan, kardesleri Mesut, Soner, Saim ve ablasi Fikriye ile bir süre sohbet eden Sakarya Valisi Yasar Karadeniz, sehit ailesine bassagligi ve metanet diledi.

Öte yandan törene, Sakarya Valisi Yasar Karadeniz, TÜRK-IS Genel Baskani Ergün Atalay, Sakarya Büyüksehir Belediye Baskani Yusuf Alemdar, Il Jandarma Komutani Nejdet Karaca, Il Emniyet Müdürlü Selçuk Dogus, milletvekilleri, ilçe belediye baskanlari ve vatandaslar katildi.

Kaynak: İHA