Sehir Merkezindeki Önemli Iki Güzergah Sil Bastan Yenilendi

Sakarya Büyüksehir Belediyesi, sehrin merkezinde en önemli güzergahlari sil bastan yenileyerek ulasima nefes oluyor. Sedat Kirtetepe Caddesi’nden sonra her gün binlerce aracin geçtigi sehrin en önemli güzergahlari Kudüs Caddesi ve Gökçe Sokak sil bastan yenilendi. 750 metrelik yol bin 200 ton sicak asfaltla yepyeni bir yüze kavusturularak hizmete alindi.

Sehir Merkezindeki Önemli Iki Güzergah Sil Bastan Yenilendi
Sakarya Büyüksehir Belediyesi Yol Bakim ve Altyapi Koordinasyon Dairesi Baskanligi (YOLBAK) ekipleri sehrin merkezinde adeta asfalt seferberligi baslatti. Ilk olarak sehrin merkezindeki en önemli geçis noktalarindan biri olan Sedat Kirtetepe Caddesi iki etap seklinde sil bastan yenilenmis ve hizmete alinmisti. Sehir merkezi trafigini büyük ölçüde rahatlatan, sürüs konforunu ve güvenligini artiran çalismalar her gün binlerce aracin geçtigi Kudüs Caddesi ve Gökçe Sokak’ta devam etti. Orta Garaj, Çark Caddesi, Millet Bahçesi, Çark Caddesi, Milli Egemenlik Caddesi, Sedat Kirtetepe Caddesi gibi kritik güzergahlara ulasimi saglayan iki nokta, YOLBAK ekiplerince sil bastan yenilendi.

Iki cadde-sokakta bozulan asfalt bölgeden uzaklastirildi ve toplamda 750 metrelik bölüme bin 200 ton sicak asfalt serildi. Bu çalismayla birlikte Büyüksehir, sehir merkezi trafigine nefes oldu. Sürücülerin konforu, yol güvenligi ve trafik akisinin rahatlatilmasi noktasinda büyük rol oynayacak. Alemdar’in müjdesini verdigi asfalt atagi, merkezdeki kritik güzergahlarda devam edecek. YOLBAK’tan yapilan açiklamada, “Sehrin dört bir yaninda vatandaslarimiza hizmet götürmek için çalisiyoruz. Sehir merkezinde yaptigimiz asfalt yatirimlari ile yolculuklari konforlu ve güvenli hale getiriyoruz. Son olarak önemli trafik akisina sahip Kudüs Caddesi ve Gökçe Sokak’taki çalismalarimizla 750 metrelik güzergâhi bin 200 ton asfalti yollarla bulusturduk. Çalismalarimizi yogunlastirip asfalt atagimizi sürdürecegiz” denildi.
Kaynak: İHA