Izmir'de Yoldaki Elektrik Akimina Kapilarak Ölen Özge Ceren, Son Yolculuguna Ugurlandi

Izmir’de saganak yagmur sonrasi suyla dolan yolda elektrik akimina kapilarak hayatini kaybeden tip fakültesi 5. sinif ögrencisi Özge Ceren Deniz’in (23) cenazesi, memleketi Osmaniye’de topraga verildi.

Izmir'de Yoldaki Elektrik Akimina Kapilarak Ölen Özge Ceren, Son Yolculuguna Ugurlandi
Olay, geçtigimiz cuma günü Izmir’in Konak ilçesi Alsancak semtinde meydana gelmisti. Kentte etkili olan siddetli yagis cadde ve sokaklari göle çevirirken, bu sirada Özge Ceren Deniz (23) ve Inanç Öktemay (44) yagmura yakalandi. Yoldaki su birikintisinden karsiya geçmek isteyen Özge Ceren Deniz ve Inanç Öktemay, suda elektrik akimina kapilmis ve hayatini kaybetmisti. Deniz’in cenazesi, Osmaniye’nin Toprakkale ilçesi Göçmenler Mahallesi’ne gönderildi. Evinde helallik alinmasinin ardindan Deniz’in cenazesi, Garipler Mezarligi’na götürüldü. Buradaki cenaze törenine Deniz’in babasi Ahmet ve annesi Mine Abi ile yakinlari ve vatandaslar katildi.

Kilinan namazin ardindan Deniz’in cenazesi, gözyaslari arasinda topraga verildi.

Ailenin akrabasi Ismail Okan Güney, "Fakültede son sinavina girmis ve giderken yagmura yakalaniyor. Yagmur yagarken, çocugumuz karsiya geçerken akima kapiliyor. Elektrik kaçaginin oldugunu 5 yil önce haber yapmislar. 2 ay önce yine yagmurlu günde bir sokak köpegi ölmüs. Aslinda bu olay, kendini göstere göstere gelmis. Iyi niyetli bir insan yardim etmek için çocugumuza el uzatmis ancak o da hayatini kaybetti. Aile su anda yasta ama sorumlular hakkinda elbette sikayetçi olacaklar" diye konustu.

Kaynak: İHA