18 Yasindaki Gencin Öldürüldügü Kavgada Gözaltina Alinmislardi, Serbest Kaldilar

Sakarya’nin Hendek ilçesinde kiz meselesi sebebiyle yasanan kavgada 18 yasindaki genç hayatini kaybetmis, 3 kisi de yaralanmisti. Kavganin ardindan gözaltina alinan 4 kisi serbest kaldi.

18 Yasindaki Gencin Öldürüldügü Kavgada Gözaltina Alinmislardi, Serbest Kaldilar
10 Temmuz Çarsamba günü gece saatlerinde meydana gelen olayda kiz meselesi sebebiyle çikan kavgada iki grup genç arasinda biçakli kavga çikti. Mehmet Ali Dertli (18), A.Y. (18), A.C.D. (17), E.Ü. (18), E.D. (18) ile A.T. (16) ve N.S. (16) isimli iki kizin da karistigi kavgada biçaklar çekildi. 2’si kiz olmak üzere toplam 7 gencin karistigi biçakli kavgada Mehmet Ali Dertli, A.Y., A.C.D. ve E.Ü. yaralandi. Yaralilar, saglik ekiplerinin ilk müdahalesinin ardindan hastaneye kaldirildi. Yapilan müdahalelere ragmen 18 yasindaki Mehmet Ali Dertli hayatini kaybetti.

Konuya iliskin gözaltina alinan N.S., A.T., E.D. ve E.Ü., emniyetteki islemlerinin ardindan adliyeye sevk edildi. Süphelilerden A.T. savcilik ifadesinin ardindan, E.D., E.Ü. ve N.S. ise yurt disina çikis yasagi ve adli kontrol tedbirleri uygulanarak serbest birakildi. Öte yandan, olayda biçaklanarak agir yaralanan ve hastanedeki tedavileri süren A.C.D. ile A.Y.’nin ise taburcu olduktan sonra gözaltina alinacagi ögrenildi.
Kaynak: İHA