15 Temmuz Gazisi Enes Gün Açiklamasi 'Sehit Olmak Için Yola Çikmistik'

15 Temmuz’daki kalkismasi sirasinda FETÖ’cü askerlerin açtigi ates sonucu yaralanarak gazi olan Enes Gün, kalkismadan haberdar olmalarinin ardindan sehit olmak için sokaga çiktiklarini söyledi.

15 Temmuz Gazisi Enes Gün Açiklamasi 'Sehit Olmak Için Yola Çikmistik'
Fetullahçi Terör Örgütü’nün (FETÖ) 15 Temmuz’daki kalkismasi sirasinda FETÖ’cü askerlerin açtigi ates sonucu yaralanarak gazi olan Enes Gün, Cumhurbaskani Recep Tayyip Erdogan’in çagrisi sonrasi sehit olmak için sokaga çiktigini, daha sonra ise vuruldugu 2. Ordu Komutanligi Karargahi önüne gittigini söyledi.



AK Parti Malatya Milletvekili Inanç Siraç Kara Ölmeztoprak’in ziyaretinde konusan 15 Temmuz Gazisi Enes Gün, vücudunda mermi ve sarapnel izlerinin hala durdugunu ifade ederek, kamyon üzerine vuruldugunu zorlu bir hastane süreci de sonrasinda sagligina kavustugunu kaydetti.



“Milletin gücünün üstünde bir güç yoktur”

15 Temmuz hain kalkismasinin bastirilmasinda Cumhurbaskani Recep Tayyip Erdogan’in "Milletin gücünün üstünde baska bir güç yoktur" sözleri ile halka "sokaga çikin" çagrisi yapmasinin önemine vurgu yapan AK Parti Malatya Milletvekili Inanç Siraç Kara Ölmeztoprak, "Cumhurbaskanimiz Recep Tayyip Erdogan’in milletin gücünün üstünde baska bir güç yoktur sözleri ile halkimizi sokaklara çikmasi noktasindaki çagrisi ve milletimizin imanli durusu çok kiymetli önemliydi. O gece ülkemizin bölünmesi , parçalanmasini hedef edinmislere verilecek cevaplar verildi" diye konustu

15 Temmuz hain kalkismasinin milli ve yerli bir savunma sanayinin önemini bir kez daha ortaya koydugunu kaydeden Milletvekili Ölmeztoprak, Yüzde 100 Milli Savunma Sanayi vizyonuna ulasma yolundaki gayret ve çalismalarin ise sürecegini söyledi.

Kaynak: İHA