Yasemin Sakallioglu 'Dogru Koca Nasil Seçilir' Ile Harbiye Açik Hava Sahnesi'nde

Yasemin Sakallioglu, "Dogru Koca Nasil Seçilir" isimli oyunu ile 23 Temmuz’da yeniden Harbiye Cemil Topuzlu Açik Hava Sahnesi’nde olacak.

Yasemin Sakallioglu 'Dogru Koca Nasil Seçilir' Ile Harbiye Açik Hava Sahnesi'nde
Yasemin Sakallioglu, "Dogru Koca Nasil Seçilir" isimli oyunu ile Harbiye Cemil Topuzlu Açik Hava Sahnesi’nde seyirciyle bulusacak. Harbiye’de tek kisilik gösteri yapan ilk kadin komedyen unvanini tasiyan Yasemin Sakallioglu, “Dogru Koca Nasil Seçilir?” isimli kapali gise gösterisiyle 23 Temmuz’da bir kez daha Harbiye Cemil Topuzlu Açikhava’da Sahne’sinde olacak. Gösterinin biletleri Biletinial’da satisa çikti.

Kendi yasamindan birbirinden komik hikâyelere yer verdigi "Dogru Koca Nasil Seçilir?" isimli gösterisiyle Yasemin Sakallioglu, dansçilar ve sürpriz sahne sovuyla kahkaha dolu bir aksama imza atacak. Yasemin Sakallioglu, gösterisinde aile baglari, kadin erkek iliskileri ve bu iliskilerin psikolojik etkilerini çesitli tiplemelerinden yardim alarak esprili dille aktariyor. Kendini de elestirmeyi ihmal etmeyen Sakallioglu’nun sürpriz sahne performansi, seyredenlere keyifli bir aksam vadediyor.
Kaynak: İHA