Kastamonu'daki Cinayetin 3 Zanlisi Tutuklandi

Kastamonu’da kaporta ustasi, kaporta tamiri ve araç boyama sebebiyle çiktigi iddia edilen tartisma sonrasinda ugradigi silahli saldirida hayatini kaybetti. Olayin ardindan gözaltina alinan ayni aileden 3 kisi tutuklandi.

Kastamonu'daki Cinayetin 3 Zanlisi Tutuklandi
Olay, önceki gün Kastamonu Eski Sanayi Sitesi 6. Sokak’ta meydana geldi. Edinilen bilgiye göre, sanayi sitesinde kaporta ustasi olarak çalisan Ibrahim Aslan ile ayni aileden Y.B., Ü.B., F.B. ve S.B. arasinda kaporta tamiri ve araç boyamasi sebebiyle tartisma çikti. Tartismanin büyümesi üzerine çikan kavgada taraflar birbirlerine biçak ve silahla saldirdi. Kavgadan bir süre sonra Ibrahim Aslan’in is yerine gelen Ü.B. ve F.B. silahla ates açarak is yerinin önünde duran Ibrahim Aslan’i vurdu. Kursunlarin isabet ettigi Aslan olay yerinde hayatini kaybetti.

Polis ekipleri tarafindan baslatilan çalisma neticesinde, cinayet olayina karistigi belirlenen ayni aileden Y.B., Ü.B., F.B. ve S.B., gözaltina alindi. Emniyetteki islemlerinin ardindan Kastamonu Adliyesine sevk edilen süphelilerden Y.B., Ü.B. ve F.B. tutuklanirken, S.B. ise adli kontrol sartiyla serbest birakildi.
Kaynak: İHA