Baskan Subasi, SODEMSEM Yönetim Kurulu Toplantisina Katildi

Bilecik Belediye Baskani Melek Mizrak Subasi, Sosyal Demokrat Kamu Isverenleri Sendikasi (SODEMSEN) yönetim kurulu toplantisina katildi.

Baskan Subasi, SODEMSEM Yönetim Kurulu Toplantisina Katildi
Ankara’da gerçeklestirilen ve üye belediye baskanlarinin katildigi toplantiya Baskan Subasi, Bilecik ve Bilecik Belediyesi’ni temsilen katildi.

Cumhuriyet Halk Partisi Genel Baskan Yardimcisi Gökan Zeybek, Genel Sekreter Selin Sayek Böke ve belediye baskanlarinin katildigi toplantida yerel yönetimlerde yapilan çalismalar hakkinda bilgi alisverisi yapildi.

"Aldigimiz kararlarin hayirli olmasini diliyorum"

Bilecik ve Bilecik Belediyesi çalismalari hakkinda meslektaslarina bilgi veren Baskan Subasi, gerçeklestirilen toplanti hakkinda yaptigi paylasimda; ‘’Cumhuriyet Halk Partisi Genel Baskan Yardimcimiz Gökan Zeybek, Genel Sekreterimiz Selin Sayek Böke ve belediye baskanlarimizla SODEMSEN yönetim kurulu toplantimizi Ankara’da gerçeklestirdik. Cumhuriyet Halk Partisi olarak sosyal demokrat belediyecilikle tüm Türkiye’ye umut olmaya ve bu anlayisimizla vatandaslarimiz için çalismaya devam edecegiz. Aldigimiz kararlarin hayirli olmasini diliyorum" ifadelerini kullandi.
Kaynak: İHA