Baskan Geçit Açiklamasi 'Daha Güzel Bir Yesilyurt Için Çalisiyoruz'

Yesiltepe Seyran Mahallesindeki yenileme ve dönüsüm yatirimlarini inceleyen Yesilyurt Belediye Baskani Prof. Dr. Ilhan Geçit, “Hemserilerimizin daha güvenli ve konforlu yollarda gündelik hayatlarini sürdürmeleri için yogun bir tempoyla çalisiyoruz” dedi.

Baskan Geçit Açiklamasi 'Daha Güzel Bir Yesilyurt Için Çalisiyoruz'
Yesilyurt Belediyesi Fen Isleri Müdürlügü Ekiplerince Seyran Mahallesinde yapilan yol düzenleme ve yenileme çalismalari araliksiz devam ediyor. Yesilyurt Belediyesinin hizmetlerinden memnun olduklarini söyleyen Seyran Mahalle Muhtari Zihni Dönmez, “ Baskanimiz seçildigi günden beri büyük bir hizla çalisiyor, insallah Yesilyurt’u en iyi yerlere getirecegine bizler inaniyoruz. Baskanimizi seviyoruz. Yapilan yatirimlar neticesinde mahallemiz daha güzel hale gelecektir, emegi geçenlere tesekkür ediyoruz” seklinde konustu.

Yesilyurt Belediye Baskani Prof. Dr. Ilhan Geçit ise, Seyran Mahallesinin trafik akisini saglikli bir görüntüye kavusturmak için görevlendirilen ekiplerin yogun bir mesai yaptigini söyledi.



Yesilyurt’un yeniden imar ve insa sürecinin planli bir sekilde devam ettigini dile getiren Baskan Geçit, “ Vatandaslarimizin daha güvenli ve daha konforlu seyahat edebilmelerini saglamak amaciyla ilçemizin dört bir tarafina güzel hizmetler tasiyoruz. Seyran mahallemizin ulasim agini akici, güvenli ve konforlu hale getirmek içinde planlamasi yapilan hizmetler tek tek hayata geçiyor. Belediyemizin Fen Isleri Müdürlügü bu konuda üstün bir gayret göstermektedir, çalisma arkadaslarima tesekkür ederim. Ellerinden gelenin en iyisini yapmaya gayret ediyorlar. Hep birlikte ilçemizin gelisip güzellesmesi için çalisiyoruz. Bölgemizin imari içinde degerlendirmelerimiz ve çalismalarimiz hizla sürüyor. Muhtarlarimiz ve mahalle sakinlerimizle koordineli olarak yapacagimiz yeni dönem hizmetlerimizle Yesiltepe’yi hak ettigi yatirimlarla bulusturmayi hedefliyoruz. Daha güzel bir Yesilyurt için hep birlikte çalismaya devam edecegiz” diye konustu.

Kaynak: İHA