Yagmur Sonrasi Köprü Selaleye Döndü, Çocuklar Böyle Eglendi

Kocaeli’de etkili olan kuvvetli yagisin ardindan Yesilova Köprüsü’nde adeta dogal selale olustu. Köprüye gelen çocuklar suyun altinda eglenmenin tadini çikardi. Bir genç de sampuanla köpürttügü saçini yagmur suyuyla yikadi. Bu anlar saniye saniye kaydedildi.

Yagmur Sonrasi Köprü Selaleye Döndü, Çocuklar Böyle Eglendi
Kocaeli’de dün etkili olan saganak, birçok noktada su baskinlarina yol açti. Cadde ve sokaklarda su birikintileri olustu, bazi noktalarda araçlar yolda kaldi. Saganak sebebiyle rögarlar tasarken, bazi evleri de su basti. Saganagin ardindan ilginç görüntüler de ortaya çikti. Izmit Yesilova Köprüsü’nde olusan selale çocuklarin eglence alani oldu. Köprüye gelerek, suyun altina giren çocuklar doyasiya eglendi. Hem serinleyen hem de dans eden çocuklar, bir vatandasin cep telefonu kamerasiyla kaydedildi.

Körfez’de de bir çocuk yagis sirasinda oto lastik dükkaninin önünde bulunan küvete girdi, ardindan küvetten çikarak çatidan akan suya kostu. Bu anlar da saniye saniye kaydedildi. Bu olumsuz hava kosulunu firsata çevirmek isteyen bir genç de, eline aldigi sabunla saçini köpürterek yikamaya basladi.

Sampuanla köpürttügü saçini yagmur suyuyla yikayan genci görüntüleri sosyal medyada da ilgi gördü.
Kaynak: İHA