Üsküdar'da Klasik Müzik Konser Serisi Basliyor

Üsküdar’in kültürel hayatina katki saglamak amaciyla “Klasik Pazar” basligi altinda düzenlenecek klasik müzik konser serisinin ilki, dünya çapinda taninan keman virtüözü Cihat Askin’in Türk Valsleri performansiyla basliyor.

Üsküdar'da Klasik Müzik Konser Serisi Basliyor
Nevmekan Sahil bahçesinde 14 Temmuz Pazar günü saat 18.00’de gerçeklesecek olan etkinlikte, müzikseverler Cihat Askin’in essiz yorumuyla Türk Valsleri’nin keyfini çikaracak. Askin’a, konuk solist olarak Teyfik Rodos ve Oguzhan Balci’nin yönetimindeki Avrasya Oda Orkestrasi da eslik edecek.

Üsküdarlilarin ücretsiz katilabilecegi ve "Sandalyeni Kap Gel" konseptiyle düzenlenen klasik müzik konser serisi, ailelerin ve müzik tutkunlarinin bir araya gelerek keyifli bir pazar aksami geçirmelerini saglayacak.

"Klasik Pazar" etkinlik serisi Nevmekan Sahil’den sonra Fikir Sanat Merkezi ve Baglarbasi Kongre ve Kültür Merkezi’nde de düzenlenecek. Üsküdar’i Anadolu yakasinin kültürel cazibe merkezi haline getirmenin hedeflendigi etkinlikle, Üsküdarli vatandaslar unutulmaz müzikal deneyimi yasama firsati bulacak.
Kaynak: İHA