Tatilciler Ceset Sandi, Ekipler Harekete Geçti Açiklamasi Bakin O Cisim Ne Çikti

Sakarya’nin Karasu ilçesinde denize giren vatandaslarin, suda akintiya kapilan hareketsiz bir cisim gördükleri ihbari üzerine ekipler harekete geçti. Ceset olabilme ihtimaline karsi hizla bölgeye ulasan ekipler, dalgakiranlar arasinda takili kalan atik varili sudan çikarinca herkes rahat bir nefes aldi.

Tatilciler Ceset Sandi, Ekipler Harekete Geçti Açiklamasi Bakin O Cisim Ne Çikti
Karasu Sahili Dogu Karadeniz Caddesi üzeri 16 ile 17 kule arasinda vatandaslar tarafindan suda bir cisim görüldügü ihbari üzerine bölgeye Sahil Güvenlik Komutanligi ve cankurtaran ekipleri sevk edildi. Vatandaslarin, “Su üzerinde hareketsiz bir cisim akintiyla sürükleniyor” ihbarinin ardindan dalgiç ekipleri, sahil güvenlik botu, cankurtaran botu ve jet ski ile kisa sürede bölgeye gitti.

Hareketsiz cismin dalgakiranlarin arasina girerek kayaliklara takildigini gören ekipler, kayaliklara çikti. Görülen cismin atik varil odlugu anlasilinca herkes rahat bir nefes aldi. Uzun ugraslar neticesinde halatla baglanan ve içi dolu oldugu ögrenilen varil, cankurtaran ekiplerinin de yardimiyla Sahil Güvenlik komutanligi botuna baglandi. Bulundugu yerden çikartilan varil, limana götürülerek belediye ekiplerine teslim edildi.
Kaynak: İHA