Müdür Basyigit Açiklamasi 'Kütahya'daki Egitim Imkanlari Önemli Ölçüde Artacak'

Kütahya Il Milli Egitim Müdürü Hasan Basyigit, insaati devam eden Mesleki ve Teknik Anadolu Lisesinin tamamlanmasiyla birlikte Kütahya’daki egitim imkanlarinin önemli ölçüde artacagini ifade etti.

Müdür Basyigit Açiklamasi 'Kütahya'daki Egitim Imkanlari Önemli Ölçüde Artacak'
Il Milli Egitim Müdürü Hasan Basyigit ve Insaat ve Emlak Hizmetleri Sube Müdürü Islam Aktepe, 30 Agustos Mahallesi’nde Sehitler Ortaokulu, Kütahya Lisesi ve Maliye binasi arasinda kalan araziye insa edilen meslek lisesi insaatini ziyaret ederek incelemelerde bulundu. Ziyaret sirasinda, 1 okul binasi, 4 atölye, 1 spor salonu, 1 pansiyon ve 1 kantin binasindan olusacak olan meslek lisesinin insaat alanini ve binalarin içini gezen Müdür Hasan Basyigit, projeyi üstlenen firma yetkililerinden detayli bilgi aldi.

Ziyaret esnasinda, insaatin ilerleyisi ve yapinin saglamligi üzerine çesitli degerlendirmelerde bulunan Hasan Basyigit, meslek lisesinin tamamlanmasiyla birlikte Kütahya’daki egitim imkanlarinin önemli ölçüde artacagini vurguladi. Özellikle teknik ve mesleki egitim alaninda büyük bir hamle yapilacagini belirten Basyigit, ögrencilerin modern ve donanimli bir egitim ortaminda yetisecegini ifade etti.

Kaynak: İHA