Il Ormani'nda Gençlik Kampi Için Basvurular Basladi

Sakarya Büyüksehir Belediyesi’nin yaz etkinlikleri çerçevesinde Sakarya’nin gençleri, Il Ormani’nda düzenlenecek “Il Ormani Gençlik Kampi” programinda misafir edilecek. Kampta voleybol, halat çekme, dart, langirt turnuvalari, doga yürüyüsü, dinletiler ve kamp atesi etkinlikleri yapilacak. Etkinlige basvurular 11-19 Temmuz tarihleri arasinda sakarya.bel.tr üzerinden yapilacak.

Il Ormani'nda Gençlik Kampi Için Basvurular Basladi
Sakarya Büyüksehir Belediyesi, özellikle sehrin gençlerine yönelik birçok organizasyon düzenliyor. Yaz aktivitelerine de renkli programlarla baslayan Büyüksehir, kendi sorumluluk alaninda olan sehrin tabiat harikasi Il Ormani Tabiat Parki’nda yapilacak gençlik kampinin detaylarini duyurdu. Yapilan açiklamada 16-22 yas grubu kadinlara 3-4 Agustos, ayni yas araligindaki erkeklere ise 20-21 Temmuz tarihleri arasinda kamp programi düzenlenecegi belirtildi. Programla ilgili basvurularin da 11-19 Temmuz tarihleri arasinda sakarya.bel.tr adresi üzerinden alinacagi açiklandi.

Il Ormani’nda bulunan bungalov ve çadirlarda gerçeklestirilecek kampta, voleybol, halat çekme, dart, langirt turnuvasi, sabah sporu, doga yürüyüsü, dinletiler ve kamp atesi gibi çesitli aktiviteler düzenlenecek. Yapilan açiklamada, “Sakarya’mizin gençleri, Büyüksehir’imizin düzenledigi yepyeni bir kamp konseptiyle eglenceye doyacak. Farkli yas gruplarini misafir edecegimiz Il Ormani Gençlik Kampi’miza katilim tamamen ücretsizdir. Tüm gençlerimizi Il Ormani’nda birbirinden renkli etkinliklerimizde bulusmaya davet ediyoruz” denildi.
Kaynak: İHA