Erenler'de Özel Bireyler Için Unutulmaz Program

Erenler’de özel bireyler için unutulmaz bir eglence programi düzenlendi.

Erenler'de Özel Bireyler Için Unutulmaz Program
Erenler Belediye Baskani Senol Dinç, Büyük Birlik Partisi Ilçe Baskani Ali Fuat Kirik ve yönetimi, Türkiye Birlik Engelliler Federasyon baskan vekili Ibrahim Isçi’nin katilimlariyla özel bireyler için unutulmaz bir eglence programi düzenledi.

Program, ilçenin sosyal hayatina renk katarken, özel gereksinimleri olan bireylerin de unutulmaz bir gece geçirmelerini sagladi. Gerçeklestirilen etkinlikte, belediye baskani Senol Dinç ve ilçe baskani Ali Fuat Kirik, özel bireylerle yakindan ilgilenerek onlarin mutluluguna ortak oldular. Program çerçevesinde özel bireyler için çesitli gösteriler, müzik dinletileri ve eglenceli aktiviteler düzenlendi.

Katilimcilar arasinda olusturulan samimi ortamda, herkes keyifli vakit geçirdi.

Etkinlige katilan Senol Dinç, yaptigi açiklamada, "Özel bireylerin toplumumuzun ayrilmaz bir parçasi oldugunu unutmamaliyiz.Onlarin mutlulugu bizim için çok önemli. Bu etkinlikle onlarin hayatlarina küçük bir dokunus yapmayi amaçladik ve umarim güzel bir gece geçirmelerini saglayabildik" dedi.

Programa katilan özel bireyler ve aileleri ise düzenlenen etkinlikten dolayi duyduklari memnuniyeti dile getirerek, yapilan bu tür etkinliklerin toplumsal farkindaligin artmasina katki sagladigini vurguladilar.

Erenler’de düzenlenen bu anlamli etkinlik, toplumun her kesimine dokunarak sosyal dayanismanin gücünü bir kez daha gözler önüne serdi.
Kaynak: İHA